pendik escort bayan
ak

Sivasspor'da Yeni Transferlere İmza Töreni Yapıldı

24.07.2014 - 21:16, Güncelleme: 24.07.2014 - 21:16
 

Sivasspor'da Yeni Transferlere İmza Töreni Yapıldı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, bu sezon kadrosuna kattığı Deniz Öksüz, Berk Neziroğluları, Macauley Chrisantus, Batuhan Karadeniz, Serdar Özkan, Musa Sinan Yılmazer ve Pekin Köşnek için imza töreni düzenledi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, bu sezon kadrosuna kattığı Deniz Öksüz, Berk Neziroğluları, Macauley Chrisantus, Batuhan Karadeniz,Serdar Özkan, Musa Sinan Yılmazer ve Pekin Köşnek için imza töreni düzenledi. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da katıldı. Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor yeni sezon öncesi kadrosuna yeni kattığı futbolculara kulüp tesislerinde imza töreni düzenledi. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Geçen sezonu ilk 5 içerisinde tamamladık. ve iyi bir sezon geçirdik. Geçen sezon ilk 11'de oynayan futbolculardan sadece biriyle yollarımızı ayırdık. Bu sezonu ilk 5'ten daha iyi noktada kapatmak için hocamızın belirttiği hedefler doğrultusunda gerekli transferleri gerçekleştirimiş bulunuyoruz. İnşallah, arkadaşlarımızın katılımıyla daha güçlü, ilk 3'ün içerisinde yer alacak bir Sivasspor izlettireceğiz" dedi. Tek tek futbolcuları tanıtan Otyakmaz, özellikle Batuhan Karadeniz'den beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi. Batuhan ile ilgili kendisine soru soranlara 31 Mayıs 2015'e randevu verdiğini dile getiren Mecnun Otyakmaz, "Çok iyi bir sezon geçireceğine başta ben olmak üzere yönetim kurulumuz inanıyoruz. Yeni transferlerden büyük beklentilerimiz var" dedi. FUTBOLCULAR İDDİALI Yeni transferlerden Anadolu Üsküdar'dan transfer edilen kaleci Deniz Öksüz, ilk kez Süper Lig'de oynayacağını ve Sivasspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Hedeflerimi her zaman yüksek tutuyorum. Korcan Çelikay ile takımımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız" dedi. 1461 Trabzon'dan takıma katılan Berk Neziroğluları da Sivasspor'un çok büyük bir camia olduğunu, takıma katkı sağlamaya çalışacağını belirtti. Nijeryalı forvet Macauley Chrisantus ise "Öncelikle burada olmama çok büyük katkısı olan başkanımıza ve diğer insnalara çok teşekkür ediyorum. Büyük bir kulübe geldim. Buraya layık olmak için elimden geleni yapacağım. Burada olmak benim için büyük bir şereftir. Takımımıza faydalı olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu. Kırmızı- beyazlıların çok şey beklediği Batuhan Karadeniz ise "Sivas formasını giyeceğim için çok mutlyum. Futbolcu kariyerinde büyük takımlarda oynayabilir ama önemli olan hedefi olan takımlarda oynamaktır.Sivasspor'un da iyi hedefleri var. Benim de önemli hedeflerim var. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmem" ifadelerini kullandı. Tecrübeli isimlerden Serdar Özkan da "Sivasspor geçen sene çok iyi bir sezon geçirdi. Biz de bu başaryı devam ettirmek ve takıma katkı sağlamak istiyoruz. Burada fazla bir şey söylemeye gerek yok. Sahada gereken konuşmayı yağacağız" diye konuştu. Sivasspor, takıma yeni katılan futbolculardan Deniz Öksüz ve Serdar Özkan ile 2, Berk Neziroğluları, Macauley Chrisantus, Batuhan Karadeniz ve Musa Sinan Yılmazer ile 3 ve Pekin Köşnek ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı. - Sivas
Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, bu sezon kadrosuna kattığı Deniz Öksüz, Berk Neziroğluları, Macauley Chrisantus, Batuhan Karadeniz, Serdar Özkan, Musa Sinan Yılmazer ve Pekin Köşnek için imza töreni düzenledi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, bu sezon kadrosuna kattığı Deniz Öksüz, Berk Neziroğluları, Macauley Chrisantus, Batuhan Karadeniz,Serdar ÖzkanMusa Sinan Yılmazer ve Pekin Köşnek için imza töreni düzenledi. Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz da katıldı.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor yeni sezon öncesi kadrosuna yeni kattığı futbolculara kulüp tesislerinde imza töreni düzenledi. İmza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Geçen sezonu ilk 5 içerisinde tamamladık. ve iyi bir sezon geçirdik. Geçen sezon ilk 11'de oynayan futbolculardan sadece biriyle yollarımızı ayırdık. Bu sezonu ilk 5'ten daha iyi noktada kapatmak için hocamızın belirttiği hedefler doğrultusunda gerekli transferleri gerçekleştirimiş bulunuyoruz. İnşallah, arkadaşlarımızın katılımıyla daha güçlü, ilk 3'ün içerisinde yer alacak bir Sivasspor izlettireceğiz" dedi. Tek tek futbolcuları tanıtan Otyakmaz, özellikle Batuhan Karadeniz'den beklentilerinin yüksek olduğunu söyledi. Batuhan ile ilgili kendisine soru soranlara 31 Mayıs 2015'e randevu verdiğini dile getiren Mecnun Otyakmaz, "Çok iyi bir sezon geçireceğine başta ben olmak üzere yönetim kurulumuz inanıyoruz. Yeni transferlerden büyük beklentilerimiz var" dedi.

FUTBOLCULAR İDDİALI

Yeni transferlerden Anadolu Üsküdar'dan transfer edilen kaleci Deniz Öksüz, ilk kez Süper Lig'de oynayacağını ve Sivasspor'a transfer olduğu için çok mutlu olduğunu belirterek, "Hedeflerimi her zaman yüksek tutuyorum. Korcan Çelikay ile takımımızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız" dedi.

1461 Trabzon'dan takıma katılan Berk Neziroğluları da Sivasspor'un çok büyük bir camia olduğunu, takıma katkı sağlamaya çalışacağını belirtti.

Nijeryalı forvet Macauley Chrisantus ise "Öncelikle burada olmama çok büyük katkısı olan başkanımıza ve diğer insnalara çok teşekkür ediyorum. Büyük bir kulübe geldim. Buraya layık olmak için elimden geleni yapacağım. Burada olmak benim için büyük bir şereftir. Takımımıza faydalı olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım" diye konuştu. Kırmızı- beyazlıların çok şey beklediği Batuhan Karadeniz ise "Sivas formasını giyeceğim için çok mutlyum. Futbolcu kariyerinde büyük takımlarda oynayabilir ama önemli olan hedefi olan takımlarda oynamaktır.Sivasspor'un da iyi hedefleri var. Benim de önemli hedeflerim var. İnşallah bana güvenenleri mahcup etmem" ifadelerini kullandı.

Tecrübeli isimlerden Serdar Özkan da "Sivasspor geçen sene çok iyi bir sezon geçirdi. Biz de bu başaryı devam ettirmek ve takıma katkı sağlamak istiyoruz. Burada fazla bir şey söylemeye gerek yok. Sahada gereken konuşmayı yağacağız" diye konuştu.

Sivasspor, takıma yeni katılan futbolculardan Deniz Öksüz ve Serdar Özkan ile 2, Berk Neziroğluları, Macauley Chrisantus, Batuhan Karadeniz ve Musa Sinan Yılmazer ile 3 ve Pekin Köşnek ile de 1 yıllık sözleşme imzaladı. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.