pendik escort bayan
ak

Sivasspor’da Yatabare’den müjdeli haber!

29.11.2020 - 15:23, Güncelleme: 29.11.2020 - 15:23
 

Sivasspor’da Yatabare’den müjdeli haber!

DG Sivasspor'da forvet oyuncusu Mustapha Yatabare'den sevindirici haber geldi.

DG Sivasspor'da forvet oyuncusu Mustapha Yatabare'den sevindirici haber geldi. Son korona virüs testi negatif çıkan golcü oyuncu, takımla beraber bugün idmana çıktı.Bir süredir Covid-19 ile mücadele veren Sivasspor'un deneyimli golcüsü Mustapha Yatabare, hastalığını atlattı ve takımla beraber çalışmalara başladı.34 yaşındaki deneyimli oyuncunun korona virüsü atlattığını Sivasspor Kulübü sosyal medya hesaplarından duyurdu. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve Yatabare'nin yan yana fotoğrafını paylaşan kırmızı-beyazlı kulüp paylaşıma, "Merbaha Yiğidolar. Yeniden aramızda" notunu ekledi.
DG Sivasspor'da forvet oyuncusu Mustapha Yatabare'den sevindirici haber geldi.
DG Sivasspor'da forvet oyuncusu Mustapha Yatabare'den sevindirici haber geldi. Son korona virüs testi negatif çıkan golcü oyuncu, takımla beraber bugün idmana çıktı.

Bir süredir Covid-19 ile mücadele veren Sivasspor'un deneyimli golcüsü Mustapha Yatabare, hastalığını atlattı ve takımla beraber çalışmalara başladı.

34 yaşındaki deneyimli oyuncunun korona virüsü atlattığını Sivasspor Kulübü sosyal medya hesaplarından duyurdu. Teknik Direktör Rıza Çalımbay ve Yatabare'nin yan yana fotoğrafını paylaşan kırmızı-beyazlı kulüp paylaşıma, "Merbaha Yiğidolar. Yeniden aramızda" notunu ekledi.

Sivasspor’da Yatabare’den müjdeli haber!

Sivasspor’da Yatabare’den müjdeli haber!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.