pendik escort bayan
ak

Sivasspor'da Transfer Çalışmaları

01.02.2017 - 11:18, Güncelleme: 01.02.2017 - 11:18
 

Sivasspor'da Transfer Çalışmaları

Kırmızı-beyazlı ekip, ara transfer döneminde 6 futbolcuyu kadrosuna kattı

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un ara transfer döneminde 6 oyuncuyla anlaştığı, 7 futbolcuyla da yollarını ayırdığı bildirildi. Sivasspor'un devre arasında 6 futbolcuyu kadrosuna kattığı, 7 futbolcuyla da yollarını ayırdığı belirtilen açıklamada şunlara yer verildi:"Çağatay Çeken, Korcan Çelikay, Hasan Kabze, Musa Sinan Yılmazer ve Beykan Şimşek ile yollar ayrılırken, Erkan Kaş kiralık olarak Kayserispor'a, Joan Oumari ise Dubai ekiplerinden Al Nasr'a transfer oldu. Kırmızı-beyazlı ekibimiz bu dönemde, Antalyaspor'dan Rıdvan Şimşek, Boluspor'dan Emre Kılınç, Tokatspor'dan Gökhan Süzen, NK Olimpija'dan Dejan Kelhar, FC Sion'dan Theofanis Gekas ve Anadolu Üsküdar'dan Ümit Karaal'ı kadrosuna kattı."
Kırmızı-beyazlı ekip, ara transfer döneminde 6 futbolcuyu kadrosuna kattı

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un ara transfer döneminde 6 oyuncuyla anlaştığı, 7 futbolcuyla da yollarını ayırdığı bildirildi.

Sivasspor'un devre arasında 6 futbolcuyu kadrosuna kattığı, 7 futbolcuyla da yollarını ayırdığı belirtilen açıklamada şunlara yer verildi:

"Çağatay Çeken, Korcan Çelikay, Hasan Kabze, Musa Sinan Yılmazer ve Beykan Şimşek ile yollar ayrılırken, Erkan Kaş kiralık olarak Kayserispor'a, Joan Oumari ise Dubai ekiplerinden Al Nasr'a transfer oldu.

Kırmızı-beyazlı ekibimiz bu dönemde, Antalyaspor'dan Rıdvan Şimşek, Boluspor'dan Emre Kılınç, Tokatspor'dan Gökhan Süzen, NK Olimpija'dan Dejan Kelhar, FC Sion'dan Theofanis Gekas ve Anadolu Üsküdar'dan Ümit Karaal'ı kadrosuna kattı."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.