pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor'da şok ayrılık

06.02.2016 - 22:23, Güncelleme: 06.02.2016 - 22:23
 

Sivasspor'da şok ayrılık

MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, dün akşam deplasmanda oynadıkları 4-0'lık Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından başkan Mecnun Otyakmaz...

MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, dün akşam deplasmanda oynadıkları 4-0'lık Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından başkan Mecnun Otyakmaz ile görüşerek istifa etti. Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Medicana Sivasspor ile anlaşan Teknik Direktör Okan Buruk 11 maçta 2 galibiyet aldı. Medicana Sivasspor'la 1 yıllık anlaşma imzalayan Buruk, ligin 20'inci haftasında oynadıkları 4-0'lık Osmanlıspor mağlubiyetinden sonra İstanbul'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşerek istifasını sundu. Kulüp yönetim kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonrasında Buruk'un istifası kabul edildi. Kırmızı-beyazlı ekibin başında 104 gün görev alan Buruk'un istifasıyla ilgili kulübün resmi sitesinde mesaj yaınlanarak, bundan sonraki görevlerinde başarılar dilendi. BURUK'UN VEDA MESAJI Kulübün resmi sitesinden Teknik Direktör Okan Buruk'un veda mesajı yayınlandı. Teknik Direktör Buruk, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Süper Lig'in 10'uncu haftasında Bursaspor maçı ile görev almaya başladığım Medicana Sivasspor takımının bulunduğu kötü durumdan kurtulması ve üst sıralara çıkması için tüm konsantrasyonumuzla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ancak ilerleyen süreçte beklentilerin uzağında kalmamız nedeniyle kan değişikliğinin kulübümüz ve bizler açısından doğru olduğuna inanarak istifa dilekçemi kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz'a sundum ve yönetim kurulumuzun da uygun görmesi ile yollarımı ayırdım. Takımın başına geldiğimiz ilk günden itibaren bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kuruluna, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarına, camiamıza ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüze bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum." FOTOĞRAFLI
MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, dün akşam deplasmanda oynadıkları 4-0'lık Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından başkan Mecnun Otyakmaz...

MEDİCANA Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, dün akşam deplasmanda oynadıkları 4-0'lık Osmanlıspor mağlubiyetinin ardından başkan Mecnun Otyakmaz ile görüşerek istifa etti.

Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasında Medicana Sivasspor ile anlaşan Teknik Direktör Okan Buruk 11 maçta 2 galibiyet aldı. Medicana Sivasspor'la 1 yıllık anlaşma imzalayan Buruk, ligin 20'inci haftasında oynadıkları 4-0'lık Osmanlıspor mağlubiyetinden sonra İstanbul'da kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz ile görüşerek istifasını sundu. Kulüp yönetim kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonrasında Buruk'un istifası kabul edildi. Kırmızı-beyazlı ekibin başında 104 gün görev alan Buruk'un istifasıyla ilgili kulübün resmi sitesinde mesaj yaınlanarak, bundan sonraki görevlerinde başarılar dilendi.

BURUK'UN VEDA MESAJI

Kulübün resmi sitesinden Teknik Direktör Okan Buruk'un veda mesajı yayınlandı. Teknik Direktör Buruk, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Süper Lig'in 10'uncu haftasında Bursaspor maçı ile görev almaya başladığım Medicana Sivasspor takımının bulunduğu kötü durumdan kurtulması ve üst sıralara çıkması için tüm konsantrasyonumuzla elimizden geleni yapmaya çalıştık. Ancak ilerleyen süreçte beklentilerin uzağında kalmamız nedeniyle kan değişikliğinin kulübümüz ve bizler açısından doğru olduğuna inanarak istifa dilekçemi kulüp başkanımız Mecnun Otyakmaz'a sundum ve yönetim kurulumuzun da uygun görmesi ile yollarımı ayırdım. Takımın başına geldiğimiz ilk günden itibaren bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımız Mecnun Otyakmaz ve yönetim kuruluna, futbolcularımıza, kulüp çalışanlarına, camiamıza ve taraftarlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Kulübümüze bundan sonraki haftalarda başarılar diliyorum."

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.