pendik escort bayan
ak

Sivasspor'da Sağlık Kontrolleri

04.07.2018 - 16:58, Güncelleme: 04.07.2018 - 16:58
 

Sivasspor'da Sağlık Kontrolleri

- Kırmızı-beyazlı takımda, Robinho ve Muhammet sağlık kontrolünden geçirildi

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da futbolcular Robinho ve Muhammet Demir sağlık kontrolünden geçirildi. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, kırmızı-beyazlı ekibin Brezilyalı oyuncusu Robinho ile golcü futbolcusu Muhammet, kulübün sağlık sponsoru Medicana Sivas Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.Futbolcular, detaylı kan tetkiklerinin ardından, efor, EKG, kardiyoloji, genel cerrahi, ortopedi, göz ve iç hastalıkları, ağız ve diş sağlığı bölümlerinde bir dizi teste tabi tutuldu.
- Kırmızı-beyazlı takımda, Robinho ve Muhammet sağlık kontrolünden geçirildi


SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'da futbolcular Robinho ve Muhammet Demir sağlık kontrolünden geçirildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, kırmızı-beyazlı ekibin Brezilyalı oyuncusu Robinho ile golcü futbolcusu Muhammet, kulübün sağlık sponsoru Medicana Sivas Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti.

Futbolcular, detaylı kan tetkiklerinin ardından, efor, EKG, kardiyoloji, genel cerrahi, ortopedi, göz ve iç hastalıkları, ağız ve diş sağlığı bölümlerinde bir dizi teste tabi tutuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.