pendik escort bayan
ak

Sivasspor’da neşeli idman

19.11.2018 - 14:03, Güncelleme: 19.11.2018 - 14:03
 

Sivasspor’da neşeli idman

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmandaki keyifli görüntüler dikkatlerden kaçmadı.Kulüp tesislerinde teknik sorumlu Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra pas ve 5'e 2 top kapma çalışması yapan kırmızı-beyazlı ekip 2 saat süren antrenmanı çift kale maç ile tamamladı. Antrenmana sakatlığı süren Mert Hakan Yandaş katılmadı. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli olduğu görüldü.Kırmızı-beyazlı ekip yarın yapacağı çalışmayla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Demir Grup Sivasspor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü. Antrenmandaki keyifli görüntüler dikkatlerden kaçmadı.

Kulüp tesislerinde teknik sorumlu Hakan Keleş yönetiminde gerçekleştirilen antrenman düz koşu ile başladı. Daha sonra pas ve 5'e 2 top kapma çalışması yapan kırmızı-beyazlı ekip 2 saat süren antrenmanı çift kale maç ile tamamladı. Antrenmana sakatlığı süren Mert Hakan Yandaş katılmadı. Antrenmanda futbolcuların oldukça neşeli olduğu görüldü.

Kırmızı-beyazlı ekip yarın yapacağı çalışmayla Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.