pendik escort bayan
ak

Sivasspor'da kongre kararı

02.05.2016 - 14:27, Güncelleme: 02.05.2016 - 14:27
 

Sivasspor'da kongre kararı

MEDİCANA Sivasspor'un Akhisar Belediyespor maçında alınan beraberliğinden sonra bir araya gelen yönetim kurulu, olağanüstü kongre kararı aldı.

MEDİCANA Sivasspor'un Akhisar Belediyespor maçında alınan beraberliğinden sonra bir araya gelen yönetim kurulu, olağanüstü kongre kararı aldı.Medicana Sivasspor, son dakikada kaleci Setkus'un büyük hatasından yedikleri beraberlik golüyle hüsran yaşarken tribünlerin bir kısmının tepki, bir kısmının destek verdiği Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, müsabakadan sonra yönetim kuruluyla bir toplantı yaptı. Toplantıda yönetim, kongre kararı aldı.Medicana Sivasspor'un internet sitesinden yapılan açıklamada, yönetim kurulunun oy birliği ile genel kurul yapılmasının kararlaştırıldığı, olağanüstü kongrenin 22 Mayıs'ta yapılacağını, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 29 Mayıs'ta gerçekleştirileceğini duyuruldu.BAŞKAN ODYAKMAZ: "BIRAKIYORUM"yla (Doğan Haber Ajansı) telefonda açıklamalarda bulundu. Başkan Otyakmaz, şunları söyledi:"Yönetim kurulu olarak karar aldık ve ben başkanlığı bırakıyorum. Bundan sonra gelen yönetime destek olmak adına eğer istenirse, 14'üncü yönetici olurum. Ama son maçta yaşadıklarımızdan sonra, tribünlerdeki tezahüratlardan sonra tekrar başkanlık yapmayı düşünmüyorum."Ligin henüz bitmediğini, son maça kadar zorlayacaklarını da söyleyen Başkan Otyakmaz, "Umut ederimki ligde kalmayı başarırız ve öyle bırakırız. Kalan maçları kazanıp ligde kalsak bile başkanlığı bırakacağım. Olursa böyle bir sonuç daha iyi olur. Kararım bu yönde" diye konuştu.FOTOĞRAF
MEDİCANA Sivasspor'un Akhisar Belediyespor maçında alınan beraberliğinden sonra bir araya gelen yönetim kurulu, olağanüstü kongre kararı aldı.

MEDİCANA Sivasspor'un Akhisar Belediyespor maçında alınan beraberliğinden sonra bir araya gelen yönetim kurulu, olağanüstü kongre kararı aldı.

Medicana Sivasspor, son dakikada kaleci Setkus'un büyük hatasından yedikleri beraberlik golüyle hüsran yaşarken tribünlerin bir kısmının tepki, bir kısmının destek verdiği Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, müsabakadan sonra yönetim kuruluyla bir toplantı yaptı. Toplantıda yönetim, kongre kararı aldı.

Medicana Sivasspor'un internet sitesinden yapılan açıklamada, yönetim kurulunun oy birliği ile genel kurul yapılmasının kararlaştırıldığı, olağanüstü kongrenin 22 Mayıs'ta yapılacağını, çoğunluk sağlanamadığı takdirde ise 29 Mayıs'ta gerçekleştirileceğini duyuruldu.

BAŞKAN ODYAKMAZ: "BIRAKIYORUM"

yla (Doğan Haber Ajansı) telefonda açıklamalarda bulundu. Başkan Otyakmaz, şunları söyledi:

"Yönetim kurulu olarak karar aldık ve ben başkanlığı bırakıyorum. Bundan sonra gelen yönetime destek olmak adına eğer istenirse, 14'üncü yönetici olurum. Ama son maçta yaşadıklarımızdan sonra, tribünlerdeki tezahüratlardan sonra tekrar başkanlık yapmayı düşünmüyorum."

Ligin henüz bitmediğini, son maça kadar zorlayacaklarını da söyleyen Başkan Otyakmaz, "Umut ederimki ligde kalmayı başarırız ve öyle bırakırız. Kalan maçları kazanıp ligde kalsak bile başkanlığı bırakacağım. Olursa böyle bir sonuç daha iyi olur. Kararım bu yönde" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Sivasspor'da kongre kararı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.