pendik escort bayan
ak

Sivasspor'da Gaziantepspor Hazırlıkları Başladı

26.08.2014 - 13:18, Güncelleme: 26.08.2014 - 13:18
 

Sivasspor'da Gaziantepspor Hazırlıkları Başladı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, ligin ilk haftasında kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, ligin ilk haftasında kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.   Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmızı-beyazlılar pas çalışması ile antrenmana devam etti. Antrenmana Sivas'ta düzenlenen Cumhuriyet Kupası maçlarında sakatlanan Macauley Chrisantus katılmadı. Nijeryalı forvetin arka adalesinde ikinci derece yırtık oluştuğu ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Hafif sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman ile Ziya Erdal düz koşu yaparken Batuhan Karadeniz ise fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı. Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan takım kaptanı Adem Koçak, "Şu an tam olarak hazır olduğumuzu söylemem yanlış olur ama iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İlk maçlar her zaman zor geçer ama biz bu bilinçle hazırlanacağız. Kendi evimizde, kendi seyircimizin önünde oynayacağız. 3 puan alıp güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi. - Sivas sivasbliuent.com, sivasbtlueni.com, sivasbtleuni.com, sivasbtlneui.com, sivasbtlienu.com, sivasbtuleni.com, sivasbtuelni.com, sivasbtuneli.com, sivasbtuienl.com, sivasbteulni.com, sivasbteluni.com, sivasspor, gaziantepspor
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, ligin ilk haftasında kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Sivasspor, ligin ilk haftasında kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla başladı.

 

Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından açma-germe hareketleri yapan kırmızı-beyazlılar pas çalışması ile antrenmana devam etti. Antrenmana Sivas'ta düzenlenen Cumhuriyet Kupası maçlarında sakatlanan Macauley Chrisantus katılmadı. Nijeryalı forvetin arka adalesinde ikinci derece yırtık oluştuğu ve yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi. Hafif sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman ile Ziya Erdal düz koşu yaparken Batuhan Karadeniz ise fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.

Antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan takım kaptanı Adem Koçak, "Şu an tam olarak hazır olduğumuzu söylemem yanlış olur ama iyi bir hazırlık dönemi geçirdik. İlk maçlar her zaman zor geçer ama biz bu bilinçle hazırlanacağız. Kendi evimizde, kendi seyircimizin önünde oynayacağız. 3 puan alıp güzel bir başlangıç yapmak istiyoruz" dedi. - Sivas

sivasbliuent.com, sivasbtlueni.com, sivasbtleuni.com, sivasbtlneui.com, sivasbtlienu.com, sivasbtuleni.com, sivasbtuelni.com, sivasbtuneli.com, sivasbtuienl.com, sivasbteulni.com, sivasbteluni.com, sivasspor, gaziantepspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.