pendik escort bayan
ak

Sivasspor'da Aatıf'a 'kal' baskısı

26.05.2016 - 23:41, Güncelleme: 26.05.2016 - 23:41
 

Sivasspor'da Aatıf'a 'kal' baskısı

SPOR Toto Süper Lig'e veda eden Medicana Sivasspor'da takımın yıldızı olan ve transfer teklifleri alan Aatıf Chahechouhe'ye taraftarlar, takımda kalması...

SPOR Toto Süper Lig'e veda eden Medicana Sivasspor'da takımın yıldızı olan ve transfer teklifleri alan Aatıf Chahechouhe'ye taraftarlar, takımda kalması yönünde çağrı yapıyor. Medicana Sivasspor'da daha önce gol krallığı yaşayan ve bu sezon da 12 gole imza atan Aatıf kırmızı beyazlıların PTT 1'inci Lig'e düşmesi nedeni ile ayrılabilecek olması camiayı hareketlendirdi. Özellikle sosyal medya üzerinden Aatıf'a yönelik olarak takımda kalması yönünde çağrılar yapılıyor. Medicana Sivasspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Aatıf'ın durumuna ise yönetim kurulu karar verecek.GÖZLER KONGREDEÖte yandan geçen hafta yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için 29 Mayıs'a ertelenen olağanüstü genel kurulda yeni yönetimin nasıl oluşacağı merak konusu oldu. Mevcut yönetimin aday olmayacağını tekrarlamasına rağmen şu ana kadar başka bir aday çıkmadı. Kongre tarihine kadar aday çıkmaması halinde mevcut yönetimin yeni bir liste hazırlayarak görevine devam edebileceği, Başkan Mecnun Otyakmaz'ın durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi. Mevcut yönetimin göreve devamı halinde Aatıf ve takımdaki diğer oyuncuların durumu ile ilgili değerlendirme yapılarak yeni sezon planlamasına geçilecek.FOTOĞRAF
SPOR Toto Süper Lig'e veda eden Medicana Sivasspor'da takımın yıldızı olan ve transfer teklifleri alan Aatıf Chahechouhe'ye taraftarlar, takımda kalması...

SPOR Toto Süper Lig'e veda eden Medicana Sivasspor'da takımın yıldızı olan ve transfer teklifleri alan Aatıf Chahechouhe'ye taraftarlar, takımda kalması yönünde çağrı yapıyor.

Medicana Sivasspor'da daha önce gol krallığı yaşayan ve bu sezon da 12 gole imza atan Aatıf kırmızı beyazlıların PTT 1'inci Lig'e düşmesi nedeni ile ayrılabilecek olması camiayı hareketlendirdi. Özellikle sosyal medya üzerinden Aatıf'a yönelik olarak takımda kalması yönünde çağrılar yapılıyor. Medicana Sivasspor ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Aatıf'ın durumuna ise yönetim kurulu karar verecek.

GÖZLER KONGREDE

Öte yandan geçen hafta yapılması planlanan ancak çoğunluk sağlanamadığı için 29 Mayıs'a ertelenen olağanüstü genel kurulda yeni yönetimin nasıl oluşacağı merak konusu oldu. Mevcut yönetimin aday olmayacağını tekrarlamasına rağmen şu ana kadar başka bir aday çıkmadı. Kongre tarihine kadar aday çıkmaması halinde mevcut yönetimin yeni bir liste hazırlayarak görevine devam edebileceği, Başkan Mecnun Otyakmaz'ın durum değerlendirmesi yaptığı öğrenildi.

Mevcut yönetimin göreve devamı halinde Aatıf ve takımdaki diğer oyuncuların durumu ile ilgili değerlendirme yapılarak yeni sezon planlamasına geçilecek.

FOTOĞRAF

Sivasspor'da Aatıf'a 'kal' baskısı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.