pendik escort bayan
ak

Sivasspor'da 3 Futbolcuya Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

10.11.2018 - 22:48, Güncelleme: 10.11.2018 - 22:48
 

Sivasspor'da 3 Futbolcuya Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da 3 futbolcu için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.Kulüpten yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da 3 futbolcu için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, ligde yarın Beşiktaş ile yapacağı maç için İstanbul'da bulunan kırmızı-beyazlı ekipte, futbolcular Arouna Kone, Paul Papp ve Erdoğan Yeşilyurt için sürpriz doğum günü organizasyonu düzenlendi.Takımın kamp yaptığı oteldeki organizasyonda 3 futbolcunun doğum günü teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından kutlandı.Doğum günü pastalarındaki mumları birlikte üfleyen futbolcular, arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.
SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da 3 futbolcu için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.Kulüpten yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'da 3 futbolcu için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, ligde yarın Beşiktaş ile yapacağı maç için İstanbul'da bulunan kırmızı-beyazlı ekipte, futbolcular Arouna Kone, Paul Papp ve Erdoğan Yeşilyurt için sürpriz doğum günü organizasyonu düzenlendi.

Takımın kamp yaptığı oteldeki organizasyonda 3 futbolcunun doğum günü teknik heyet ve takım arkadaşları tarafından kutlandı.

Doğum günü pastalarındaki mumları birlikte üfleyen futbolcular, arkadaşlarının tebriklerini kabul etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.