pendik escort bayan
ak

Sivasspor’da 19. korona testleri de negatif çıktı

25.09.2020 - 20:28, Güncelleme: 25.09.2020 - 20:28
 

Sivasspor’da 19. korona testleri de negatif çıktı

MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdüren DG Sivasspor'da teknik ekip, futbolcu ve destek ekine 19. kez korona virüs testi uygulandı, yapılan tüm...

MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdüren DG Sivasspor'da teknik ekip, futbolcu ve destek ekine 19. kez korona virüs testi uygulandı, yapılan tüm testlerin negatif çıktığı açıklandı.Sivasspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Ankaragücü maçı öncesi futbolcu, teknik heyet ve destek ekibin korona virüs testlerinin negatif çıktığı belirtildi.Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Ankaragücü maçı öncesi A takım futbolcularımıza, teknik heyetimize ve destek ekibimize yapılan Kovid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve hiçbir pozitif vakaya rastlanmamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.
MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdüren DG Sivasspor'da teknik ekip, futbolcu ve destek ekine 19. kez korona virüs testi uygulandı, yapılan tüm...
MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarını sürdüren DG Sivasspor'da teknik ekip, futbolcu ve destek ekine 19. kez korona virüs testi uygulandı, yapılan tüm testlerin negatif çıktığı açıklandı.

Sivasspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, Ankaragücü maçı öncesi futbolcu, teknik heyet ve destek ekibin korona virüs testlerinin negatif çıktığı belirtildi.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Ankaragücü maçı öncesi A takım futbolcularımıza, teknik heyetimize ve destek ekibimize yapılan Kovid-19 PCR testleri sonuçlanmış ve hiçbir pozitif vakaya rastlanmamıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.