pendik escort bayan
ak

Sivasspor'a Fenerbahçe'den Kaleci

29.08.2014 - 19:11, Güncelleme: 29.08.2014 - 19:11
 

Sivasspor'a Fenerbahçe'den Kaleci

Sivasspor, kalede yaşadığı sıkıntıyı gidermek üzere Fenerbahçe'nin yedek kalecisi Mahmut Ertuğrul Taşkıran'ı 1 yıllığına kiraladı.

Sivasspor, kalede yaşadığı sıkıntıyı gidermek üzere Fenerbahçe'nin yedek kalecisi Mahmut Ertuğrul Taşkıran'ı 1 yıllığına kiraladı. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada Sivasspor'un Ertuğrul'un kiralanması konusunda Fenerbahçe ile anlaşma sağlandığı belirtildi. 25 yaşındaki Ertuğrul Taşkıran geçen sezon Kayserispor forması ile Süper Lig'de mücadele etmişti. Sivasspor özellikle hazırlık dönemi ve Cumhuriyet Kupası maçlarında kalesinde gördüğü hatalı goller nedeni ile bu mevki için bir süreden beri arayış içerisine girmişti. - Sivas   zivasbulteni.com, divasbulteni.com, xivasbulteni.com, siivasbulteni.com, s9vasbulteni.com, sovasbulteni.com, s8vasbulteni.com, sivvasbulteni.com, sicasbulteni.com
Sivasspor, kalede yaşadığı sıkıntıyı gidermek üzere Fenerbahçe'nin yedek kalecisi Mahmut Ertuğrul Taşkıran'ı 1 yıllığına kiraladı.

Sivasspor, kalede yaşadığı sıkıntıyı gidermek üzere Fenerbahçe'nin yedek kalecisi Mahmut Ertuğrul Taşkıran'ı 1 yıllığına kiraladı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada Sivasspor'un Ertuğrul'un kiralanması konusunda Fenerbahçe ile anlaşma sağlandığı belirtildi. 25 yaşındaki Ertuğrul Taşkıran geçen sezon Kayserispor forması ile Süper Lig'de mücadele etmişti. Sivasspor özellikle hazırlık dönemi ve Cumhuriyet Kupası maçlarında kalesinde gördüğü hatalı goller nedeni ile bu mevki için bir süreden beri arayış içerisine girmişti. - Sivas

 

zivasbulteni.com, divasbulteni.com, xivasbulteni.com, siivasbulteni.com, s9vasbulteni.com, sovasbulteni.com, s8vasbulteni.com, sivvasbulteni.com, sicasbulteni.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.