pendik escort bayan
ak

Sivasspor Yönetiminde Görev Dağılımı Yapıldı

29.08.2016 - 09:23, Güncelleme: 29.08.2016 - 09:23
 

Sivasspor Yönetiminde Görev Dağılımı Yapıldı

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun...

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, yönetim kurulunda görev dağılımını gerçekleştirdiği bildirildi. Yönetim kurulundaki görev dağılımına göre, Kulüp Başkan Vekilliğine Erdal Sarılar, Başkan Yardımcılıklarına ise Mehmet Oflaz ve Erdoğan Bozatlı getirildi. Genel Saymanlığa Ekrem Munar'ın getirildiği yönetim kurulunda, Uğur Akkuş, Halit Yazıcı ve Volkan Uygunuçarlar sağlıktan sorumlu, Ömer Oğuzhan Sepet ve Şefik Yalvaş iletişim ve medyadan sorumlu, Faruk Taşseten'in stadyum ve taraftardan sorumlu, Erdal Yılmaz ve Turan Ünal'ın lisanslı ürünlerden sorumlu, Mehmet Ali Topal ve Bahattin Eken'in tesislerden sorumlu, Mehmet Boyraz ve Muhamet Şeker'in altyapıdan sorumlu, Alper Kılıç, Sabri Çevik ve Yusuf Ziya Kurt'un ise reklam ve sponsorluktan sorumlu yönetim kurulu üyeliklerine getirildi.
SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun...

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor'un Yönetim Kurulu görev dağılımı yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, yönetim kurulunda görev dağılımını gerçekleştirdiği bildirildi.

Yönetim kurulundaki görev dağılımına göre, Kulüp Başkan Vekilliğine Erdal Sarılar, Başkan Yardımcılıklarına ise Mehmet Oflaz ve Erdoğan Bozatlı getirildi.

Genel Saymanlığa Ekrem Munar'ın getirildiği yönetim kurulunda, Uğur Akkuş, Halit Yazıcı ve Volkan Uygunuçarlar sağlıktan sorumlu, Ömer Oğuzhan Sepet ve Şefik Yalvaş iletişim ve medyadan sorumlu, Faruk Taşseten'in stadyum ve taraftardan sorumlu, Erdal Yılmaz ve Turan Ünal'ın lisanslı ürünlerden sorumlu, Mehmet Ali Topal ve Bahattin Eken'in tesislerden sorumlu, Mehmet Boyraz ve Muhamet Şeker'in altyapıdan sorumlu, Alper Kılıç, Sabri Çevik ve Yusuf Ziya Kurt'un ise reklam ve sponsorluktan sorumlu yönetim kurulu üyeliklerine getirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.