pendik escort bayan
ak

Sivasspor Yöneticilerinden, Tuğgeneral Erbakan'a Ziyaret

26.11.2018 - 16:43, Güncelleme: 26.11.2018 - 16:43
 

Sivasspor Yöneticilerinden, Tuğgeneral Erbakan'a Ziyaret

SİVAS (AA) - Sivasspor yöneticileri, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan'ı ziyaret etti.Kulüpten yapılan açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Sivasspor yöneticileri, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan'ı ziyaret etti.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Başkanvekili Erdal Sarılar, Başkan Yardımcısı Mehmet Oflaz ve Asbaşkan Faruk Taşseten, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan'a nezaket ziyaretinde bulundu.Türk Silahlı Kuvvetlerinin tüm mensuplarına selam ve saygılarını gönderen Otyakmaz, "İstiklalimiz ve istikbalimiz için gece gündüz çalışan güvenlik görevlilerimize, emniyet güçlerimize Rabbimden başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. Erbakan ise Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas'ta görev yapıyor olmaktan gurur duyduğunu belirterek, Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.Otyakmaz, Tuğgeneral Erbakan'a üzerinde isminin yazılı olduğu 58 sırt numaralı Demir Grup Sivasspor forması hediye etti.
SİVAS (AA) - Sivasspor yöneticileri, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan'ı ziyaret etti.Kulüpten yapılan açıklamaya göre,...

SİVAS (AA) - Sivasspor yöneticileri, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan'ı ziyaret etti.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, Başkanvekili Erdal Sarılar, Başkan Yardımcısı Mehmet Oflaz ve Asbaşkan Faruk Taşseten, 5. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Ömer Ertuğrul Erbakan'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin tüm mensuplarına selam ve saygılarını gönderen Otyakmaz, "İstiklalimiz ve istikbalimiz için gece gündüz çalışan güvenlik görevlilerimize, emniyet güçlerimize Rabbimden başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Erbakan ise Cumhuriyetin temellerinin atıldığı Sivas'ta görev yapıyor olmaktan gurur duyduğunu belirterek, Otyakmaz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Otyakmaz, Tuğgeneral Erbakan'a üzerinde isminin yazılı olduğu 58 sırt numaralı Demir Grup Sivasspor forması hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.