pendik escort bayan
ak

Sivasspor-ümraniyespor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

13.04.2017 - 16:43, Güncelleme: 13.04.2017 - 16:43
 

Sivasspor-ümraniyespor Maçı Biletleri Satışa Çıktı

SİVAS (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Ligde Sivasspor ile Ümraniyespor arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Sivasspor...

SİVAS (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Ligde Sivasspor ile Ümraniyespor arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Sivasspor Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni 4 Eylül Stadı'nda 18 Nisan saat 15.30'da başlayacak karşılaşmanın biletlerinin, www.passo.com.tr'den ve Kongre Müzesi bahçesinde bulunan Sivasspor Store'dan satışa sunulduğu belirtildi.Yeni 4 Eylül Stadyumu güney tribünü önündeki Passolig Kart gişeleri ise cumartesi gününden itibaren 09.00 ile 18.00 saatleri arasında hizmet verecek.Bilet satış fiyatlarının, VIP tribün 15, maraton ve misafir takım tribünü 10 ve kale arkası tribün için 5 lira olarak belirlendiği kaydedildi.
SİVAS (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Ligde Sivasspor ile Ümraniyespor arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Sivasspor...

SİVAS (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Ligde Sivasspor ile Ümraniyespor arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

Sivasspor Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni 4 Eylül Stadı'nda 18 Nisan saat 15.30'da başlayacak karşılaşmanın biletlerinin, www.passo.com.tr'den ve Kongre Müzesi bahçesinde bulunan Sivasspor Store'dan satışa sunulduğu belirtildi.

Yeni 4 Eylül Stadyumu güney tribünü önündeki Passolig Kart gişeleri ise cumartesi gününden itibaren 09.00 ile 18.00 saatleri arasında hizmet verecek.

Bilet satış fiyatlarının, VIP tribün 15, maraton ve misafir takım tribünü 10 ve kale arkası tribün için 5 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.