pendik escort bayan
ak

Sivasspor teknik direktörü Özköylü:"Uyumdan çok memnunum"

22.07.2016 - 14:08, Güncelleme: 22.07.2016 - 14:08
 

Sivasspor teknik direktörü Özköylü:"Uyumdan çok memnunum"

PTT 1'inci Lig takımlarından Sivasspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, takımının çalışmalarından memnun olduğunu belirtti, "Aramıza katılan arkadaşlarımızın...

PTT 1'inci Lig takımlarından Sivasspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, takımının çalışmalarından memnun olduğunu belirtti, "Aramıza katılan arkadaşlarımızın uyum sağlamasından da çok memnunum" dedi. Yeni sezon için 2'nci etap çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürdüklerini hatırlatan Osman Özköylü, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. Çalışmaların yorucu geçtiğini belirten Osman Özköylü, şunları söyledi:"Bu çalışmalarla beraber taktiksel çalışmalara da ağırlık verdik. Hem fiziksel, hem de taktiksel çalışmalar daha da artarak sürecek. Kızılcahamam kampı öncesi futbolculara 2 gün izin verilecek. Sonrasında çalışmalara devam edeceğiz. Geçmişten kalan bir takım fiziksel eksiklikler var. Taktiksel olarak farklı bir oyun sistemiyle oynamış oyuncu grubu var. Her şey değişecek. Üzerimizdeki bütün elbiseleri değiştiriyoruz. Bunlara alışılması zaman alacak." Kızılcahamam'daki hazırlık maçlarında takımının kendini deneyeceğini ifade eden Osman Özköylü, bu konuda şunları söyledi:"Her oyuncu birbiriyle oynama alışkanlığı edinecek. Bizim için önemli. Bunun yanında tabi ki fiziksel çalışmalara ara vermeyeceğiz. Orada yüklemelerimiz biraz daha artacak. İdmanların şekilleri biraz daha değişecek ve neticesinde lige kadar mümkün olduğu kadar hazır hale gelmeye çalışacağız. Hazırlık dönemi, ligin 3-4 haftasına kadar devam edecek. Oyuncularımız yetenekli, hepsi Süper Lig seviyesinde."Transfer konusuna da değinen Osman Özköylü, darbe girişimi nedeniyle görüşme halinde oldukları yabancı bir futbolcunun Türkiye'ye gelmekten vazgeçtiğini söyledi. Oyunrcuları Cristian Tanase ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Özköylü, bu konuda, "Ayrılması söz konusu. Ayrılmasını hiç istemiyorum ama bu sefer 2 oyuncuya ihtiyacımız olacak" diye konuştu.FOTOĞRAF
PTT 1'inci Lig takımlarından Sivasspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, takımının çalışmalarından memnun olduğunu belirtti, "Aramıza katılan arkadaşlarımızın...

PTT 1'inci Lig takımlarından Sivasspor'un teknik direktörü Osman Özköylü, takımının çalışmalarından memnun olduğunu belirtti, "Aramıza katılan arkadaşlarımızın uyum sağlamasından da çok memnunum" dedi.

Yeni sezon için 2'nci etap çalışmalarını kendi tesislerinde sürdürdüklerini hatırlatan Osman Özköylü, kulübün internet sitesine açıklamalarda bulundu. Çalışmaların yorucu geçtiğini belirten Osman Özköylü, şunları söyledi:

"Bu çalışmalarla beraber taktiksel çalışmalara da ağırlık verdik. Hem fiziksel, hem de taktiksel çalışmalar daha da artarak sürecek. Kızılcahamam kampı öncesi futbolculara 2 gün izin verilecek. Sonrasında çalışmalara devam edeceğiz. Geçmişten kalan bir takım fiziksel eksiklikler var. Taktiksel olarak farklı bir oyun sistemiyle oynamış oyuncu grubu var. Her şey değişecek. Üzerimizdeki bütün elbiseleri değiştiriyoruz. Bunlara alışılması zaman alacak."

Kızılcahamam'daki hazırlık maçlarında takımının kendini deneyeceğini ifade eden Osman Özköylü, bu konuda şunları söyledi:

"Her oyuncu birbiriyle oynama alışkanlığı edinecek. Bizim için önemli. Bunun yanında tabi ki fiziksel çalışmalara ara vermeyeceğiz. Orada yüklemelerimiz biraz daha artacak. İdmanların şekilleri biraz daha değişecek ve neticesinde lige kadar mümkün olduğu kadar hazır hale gelmeye çalışacağız. Hazırlık dönemi, ligin 3-4 haftasına kadar devam edecek. Oyuncularımız yetenekli, hepsi Süper Lig seviyesinde."

Transfer konusuna da değinen Osman Özköylü, darbe girişimi nedeniyle görüşme halinde oldukları yabancı bir futbolcunun Türkiye'ye gelmekten vazgeçtiğini söyledi. Oyunrcuları Cristian Tanase ile görüşmelerin sürdüğünü belirten Özköylü, bu konuda, "Ayrılması söz konusu. Ayrılmasını hiç istemiyorum ama bu sefer 2 oyuncuya ihtiyacımız olacak" diye konuştu.

FOTOĞRAF

Sivasspor teknik direktörü Özköylü:"Uyumdan çok memnunum"

Sivasspor teknik direktörü Özköylü:"Uyumdan çok memnunum"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.