pendik escort bayan
ak

Sivasspor, Tamer Tuna İle Prensipte Anlaştı

29.05.2018 - 17:08, Güncelleme: 29.05.2018 - 17:08
 

Sivasspor, Tamer Tuna İle Prensipte Anlaştı

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, teknik direktör Tamer Tuna ile prensip anlaşmasına vardı.Sivasspor Kulübü Başkan Vekili...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, teknik direktör Tamer Tuna ile prensip anlaşmasına vardı.Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, İstanbul'daki ofisinde teknik direktör Tamer Tuna ile bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdiğini söyledi.Görüşmenin olumlu geçtiğini ve Tuna ile prensipte anlaşma sağladıklarını ifade eden Sarılar, "Tamer hoca, önümüzdeki günlerde Sivas'a gelerek 1 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak." ifadesini kullandı.Tuna, 2014-2015 sezonunda Sivasspor'da yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı.Kırmızı-beyazlı ekibi yaklaşık 1,5 sezon çalıştıran teknik direktör Samet Aybaba ise Süper Lig ekiplerinden Bursaspor ile bugün 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.
SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, teknik direktör Tamer Tuna ile prensip anlaşmasına vardı.Sivasspor Kulübü Başkan Vekili...


SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor, teknik direktör Tamer Tuna ile prensip anlaşmasına vardı.

Sivasspor Kulübü Başkan Vekili Erdal Sarılar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kulüp başkanı Mecnun Otyakmaz'ın, İstanbul'daki ofisinde teknik direktör Tamer Tuna ile bir araya gelerek görüşme gerçekleştirdiğini söyledi.

Görüşmenin olumlu geçtiğini ve Tuna ile prensipte anlaşma sağladıklarını ifade eden Sarılar, "Tamer hoca, önümüzdeki günlerde Sivas'a gelerek 1 yıllık resmi sözleşmeyi imzalayacak." ifadesini kullandı.

Tuna, 2014-2015 sezonunda Sivasspor'da yardımcı antrenör olarak görev yapmıştı.

Kırmızı-beyazlı ekibi yaklaşık 1,5 sezon çalıştıran teknik direktör Samet Aybaba ise Süper Lig ekiplerinden Bursaspor ile bugün 3 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.