pendik escort bayan
ak

Sivasspor Seriyi Bozdu

20.11.2017 - 09:33, Güncelleme: 20.11.2017 - 09:33
 

Sivasspor Seriyi Bozdu

Ligdeki son 5 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen kırmızı-beyazlı ekip, Fenerbahçe'ye 4-1 yenilerek seriyi bozdu

SİVAS (AA) - Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olan Demir Grup Sivasspor'un 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.Ligin 7. haftasında Antalyaspor'u 3-1 yenerek seriye başlayan kırmızı-beyazlı ekip, 8. haftada Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ederken 9. haftada evinde Bursaspor ile golsüz berabere kaldı. Sivas temsilcisi, ligin 10. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenmeyi başarırken, 11. haftada ise Atiker Konyaspor'u da 2-1 mağlup ederek üst üste çıktığı 5 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi. Ligin 12. haftasında deplasmanda dün Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, yenilmezlik serisini sürdüremedi. Ligde geride kalan 12 haftalık periyotta 6 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 19 puan toplamayı başaran Demir Grup Sivasspor, puan cetvelinde 6. sıraya geriledi. - Bu sezondaki en çok gol yediği maç Ligde geride kalan haftalarda Teleset Mobilya Akhisarspor'a 1-0, Galatasaray'a 3-0, Kayserispor'a 2-0 ve Göztepe'ye 3-2 yenilen Demir Grup Sivasspor, dünkü Fenerbahçe maçında bu sezonda kalesinde en fazla golü görmüş oldu.Fenerbahçe maçının 64. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kalan Thievy Bifouma, bu sezon kırmızı-beyazlı ekipte kırmızı kart gören üçüncü oyuncu oldu. Demir Grup Sivasspor'da daha öncede Carl Medjani Göztepe maçında, Delvin Ndinga ise Antalyaspor karşılaşmasında kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı.Ligde Fenerbahçe'ye dün 4-1 mağlup olan Sivasspor'da Teknik Direktör Samet Aybaba, futbolculara 1 gün izin verdi. Kırmızı-beyazlı ekip yarın saat 17.00'de kulüp tesislerinde toplanarak ligin 13. haftasında sahasında Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. Antrenman, basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilecek.
Ligdeki son 5 maçında mağlubiyet yüzü görmeyen kırmızı-beyazlı ekip, Fenerbahçe'ye 4-1 yenilerek seriyi bozdu

SİVAS (AA) - Süper Lig'in 12. haftasında deplasmanda Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olan Demir Grup Sivasspor'un 5 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Ligin 7. haftasında Antalyaspor'u 3-1 yenerek seriye başlayan kırmızı-beyazlı ekip, 8. haftada Kasımpaşa'yı 3-2 mağlup ederken 9. haftada evinde Bursaspor ile golsüz berabere kaldı. Sivas temsilcisi, ligin 10. haftasında deplasmanda Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenmeyi başarırken, 11. haftada ise Atiker Konyaspor'u da 2-1 mağlup ederek üst üste çıktığı 5 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmedi.

Ligin 12. haftasında deplasmanda dün Fenerbahçe'ye 4-1 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, yenilmezlik serisini sürdüremedi.

Ligde geride kalan 12 haftalık periyotta 6 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak 19 puan toplamayı başaran Demir Grup Sivasspor, puan cetvelinde 6. sıraya geriledi.


- Bu sezondaki en çok gol yediği maç


Ligde geride kalan haftalarda Teleset Mobilya Akhisarspor'a 1-0, Galatasaray'a 3-0, Kayserispor'a 2-0 ve Göztepe'ye 3-2 yenilen Demir Grup Sivasspor, dünkü Fenerbahçe maçında bu sezonda kalesinde en fazla golü görmüş oldu.

Fenerbahçe maçının 64. dakikasında kırmızı kartla oyun dışı kalan Thievy Bifouma, bu sezon kırmızı-beyazlı ekipte kırmızı kart gören üçüncü oyuncu oldu. Demir Grup Sivasspor'da daha öncede Carl Medjani Göztepe maçında, Delvin Ndinga ise Antalyaspor karşılaşmasında kırmızı kart görerek oyun dışı kalmıştı.

Ligde Fenerbahçe'ye dün 4-1 mağlup olan Sivasspor'da Teknik Direktör Samet Aybaba, futbolculara 1 gün izin verdi.

Kırmızı-beyazlı ekip yarın saat 17.00'de kulüp tesislerinde toplanarak ligin 13. haftasında sahasında Trabzonspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak. Antrenman, basına ve taraftara kapalı gerçekleştirilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.