pendik escort bayan
ak

Sivasspor, Samet Aybaba İle Anlaştı

22.03.2017 - 15:33, Güncelleme: 22.03.2017 - 15:33
 

Sivasspor, Samet Aybaba İle Anlaştı

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, teknik direktör Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre Sivas'a gelen...

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, teknik direktör Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre Sivas'a gelen Aybaba, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile yaptığı görüşmenin ardından kendisini kırmızı-beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.Aybaba, imzanın ardından Sivasspor'un yönetim kurulu üyeleri ile kulüp tesislerini gezerek bilgi aldı. Açıklamada, teknik direktör Aybaba ve ekibine, kırmızı-beyazlı takımda başarı dileğinde bulunuldu.Sivasspor'da, ligin 25. haftasındaki Şanlıurfaspor yenilgisinin (2-1) ardından teknik direktör Mesut Bakkal görevi bırakmıştı.
SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, teknik direktör Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı. Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre Sivas'a gelen...

SİVAS (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, teknik direktör Samet Aybaba ile anlaşmaya vardı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre Sivas'a gelen Aybaba, Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile yaptığı görüşmenin ardından kendisini kırmızı-beyazlı ekibe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Aybaba, imzanın ardından Sivasspor'un yönetim kurulu üyeleri ile kulüp tesislerini gezerek bilgi aldı.

Açıklamada, teknik direktör Aybaba ve ekibine, kırmızı-beyazlı takımda başarı dileğinde bulunuldu.

Sivasspor'da, ligin 25. haftasındaki Şanlıurfaspor yenilgisinin (2-1) ardından teknik direktör Mesut Bakkal görevi bırakmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.