pendik escort bayan
ak

Sivasspor, Samba Diakite'den Vazgeçti

22.01.2015 - 16:05, Güncelleme: 22.01.2015 - 16:05
 

Sivasspor, Samba Diakite'den Vazgeçti

Sivas Başkanı, Samba Diakite'nin transferinden vazgeçtiklerini açıkladı.

Sivas Başkanı, Samba Diakite'nin transferinden vazgeçtiklerini açıkladı.   Otyakmaz, kırmızı-beyazlı ekibin transfer çalışmalarında devre arasında İbrahim Akın, İbrahim Öztürk, Aydın Karabulut ve Michael Eneramo'yu kadrolarına kattıklarını söyledi.   Fransız orta saha oyuncusu Samba Diakite'nin transferinden vazgeçildiğini dile getiren Otyakmaz, "Bir takım problemler yaşanıyor. Transferden vazgeçtiğimize dair haber gönderdik. Bir iki isim daha var tekrar onlar üzerinde yoğunlaşarak belki transfer yaparız veya hiç yapmayız" dedi.   Otyakmaz, ihtiyaç olan mevkiye transfer yapmak istediklerini ve yabancı şartı aramadıklarını belirterek, "Bu gerçekleşebilir de gerçekleşmeyebilir de. Oynamayacak, düzenimizi bozacak, hazır futbolcularımızı sıkıntıya sokacak transfer yapmak istemiyoruz" diye konuştu.     Ahmet Aras ile yollar ayrıldı   Forvet Ahmet Aras'ın Antalyaspor ile anlaştığını söyleyen Otyakmaz, "Ahmet Aras'ı, bonservisiyle Antalyaspor'a verdik. Hizmetleri için teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz" diye konuştu.     Otyakmaz, devre arasında Berk Neziroğluları, Ahmet Şahbaz ve Pekin Köşnek ile yolları ayırdıklarını, Macauley Chrisantus ve Cihan Özkara ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi. - SİVAS   (EuroSport.com)   haber, Sivasspor, Samba, Diakite, Transferinden, Vazgeçti, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Kaza, Sivas, Sağlık, Futbol, Sivasspor, Süper Lig, Ahmet Aras, Trabzonspor, Antalyaspor, Ahmet Şahbaz, Cihan Özkara, Pekin Köşnek, İbrahim Öztürk, Michael Eneramo, Aydın Karabulut, Bordo Mavili Takım, Berk Neziroğluları, Macauley Chrisantus, Spor Toto Süper Lig
Sivas Başkanı, Samba Diakite'nin transferinden vazgeçtiklerini açıkladı.

Sivas Başkanı, Samba Diakite'nin transferinden vazgeçtiklerini açıkladı.

 

Otyakmaz, kırmızı-beyazlı ekibin transfer çalışmalarında devre arasında İbrahim Akın, İbrahim Öztürk, Aydın Karabulut ve Michael Eneramo'yu kadrolarına kattıklarını söyledi.

 

Fransız orta saha oyuncusu Samba Diakite'nin transferinden vazgeçildiğini dile getiren Otyakmaz, "Bir takım problemler yaşanıyor. Transferden vazgeçtiğimize dair haber gönderdik. Bir iki isim daha var tekrar onlar üzerinde yoğunlaşarak belki transfer yaparız veya hiç yapmayız" dedi.

 

Otyakmaz, ihtiyaç olan mevkiye transfer yapmak istediklerini ve yabancı şartı aramadıklarını belirterek, "Bu gerçekleşebilir de gerçekleşmeyebilir de. Oynamayacak, düzenimizi bozacak, hazır futbolcularımızı sıkıntıya sokacak transfer yapmak istemiyoruz" diye konuştu.

 

 

Ahmet Aras ile yollar ayrıldı

 

Forvet Ahmet Aras'ın Antalyaspor ile anlaştığını söyleyen Otyakmaz, "Ahmet Aras'ı, bonservisiyle Antalyaspor'a verdik. Hizmetleri için teşekkür eder, yeni takımında başarılar dileriz" diye konuştu.

 

 

Otyakmaz, devre arasında Berk Neziroğluları, Ahmet Şahbaz ve Pekin Köşnek ile yolları ayırdıklarını, Macauley Chrisantus ve Cihan Özkara ile ilgili görüşmelerin devam ettiğini sözlerine ekledi. - SİVAS

 

(EuroSport.com)

 

haber, Sivasspor, Samba, Diakite, Transferinden, Vazgeçti, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Kaza, Sivas, Sağlık, Futbol, Sivasspor, Süper Lig, Ahmet Aras, Trabzonspor, Antalyaspor, Ahmet Şahbaz, Cihan Özkara, Pekin Köşnek, İbrahim Öztürk, Michael Eneramo, Aydın Karabulut, Bordo Mavili Takım, Berk Neziroğluları, Macauley Chrisantus, Spor Toto Süper Lig

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.