pendik escort bayan
ak

Sivasspor Roberto Carlos ile Yolunu Ayırdı

21.12.2014 - 13:39, Güncelleme: 21.12.2014 - 13:39
 

Sivasspor Roberto Carlos ile Yolunu Ayırdı

Sivasspor üst üste gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktörü Roberto Carlos ile anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı.

Sivasspor üst üste gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktörü Roberto Carlos ile anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı.   Sivasspor'un Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'e 2-0 yenilmesinin ardından akşam saatlerinde toplanan yönetim kurulu, durumu değerlendirdi. Bu Sabah yeniden toplanan yönetim kurulu, teknik direktör Roberto Carlos'un da katılımı ile bir toplantı yaptı.   Toplantıda Sivasspor'un menfaatleri doğrultusunda karşılıklı olarak sözleşmenin feshedilmesi kararı çıktı. Tarafların anlaşmasıyla Roberto Carlos ile Sivasspor'un yolları ayrıldı. Sivasspor'un hemen yeni teknik direktör bulmak için bazı isimler ile temasa geçeceği bildirildi.     Carlos, İstanbul Başakşehir maçından sonra yaptığı açıklamada şu aşamada ayrılmayı düşünmediğini, bu noktada yapılacak bir ayrılığın takıma ihanet olabileceğini söylemişti. - Sivas   haber, Roberto, Carlos, un, Sivasspor, Karnesi, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Türkiye Cumhuriyeti, Roberto Carlos, Rıza Çalımbay, Gaziantepspor, Sivasspor, Brezilya, Türkiye, SİVAS, haber, Roberto, Carlos, İstifa, Etti, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye Cumhuriyeti, Roberto Carlos, Muhammed Ali, Başakşehir, Sivasspor, Türkiye, Amerika, Tunus, SİVASIN Myneti, Sivas, ABD
Sivasspor üst üste gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktörü Roberto Carlos ile anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı.

Sivasspor üst üste gelen başarısız sonuçların ardından teknik direktörü Roberto Carlos ile anlaşarak yollarını ayırma kararı aldı.

 

Sivasspor'un Süper Lig'de İstanbul Başakşehir'e 2-0 yenilmesinin ardından akşam saatlerinde toplanan yönetim kurulu, durumu değerlendirdi. Bu Sabah yeniden toplanan yönetim kurulu, teknik direktör Roberto Carlos'un da katılımı ile bir toplantı yaptı.

 

Toplantıda Sivasspor'un menfaatleri doğrultusunda karşılıklı olarak sözleşmenin feshedilmesi kararı çıktı. Tarafların anlaşmasıyla Roberto Carlos ile Sivasspor'un yolları ayrıldı. Sivasspor'un hemen yeni teknik direktör bulmak için bazı isimler ile temasa geçeceği bildirildi.

 

 

Carlos, İstanbul Başakşehir maçından sonra yaptığı açıklamada şu aşamada ayrılmayı düşünmediğini, bu noktada yapılacak bir ayrılığın takıma ihanet olabileceğini söylemişti. - Sivas

 

haber, Roberto, Carlos, un, Sivasspor, Karnesi, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Türkiye Cumhuriyeti, Roberto Carlos, Rıza Çalımbay, Gaziantepspor, Sivasspor, Brezilya, Türkiye, SİVAS, haber, Roberto, Carlos, İstifa, Etti, haberler, haberi, haberleri, HABER, HABERLER, Amerika Birleşik Devletleri, Türkiye Cumhuriyeti, Roberto Carlos, Muhammed Ali, Başakşehir, Sivasspor, Türkiye, Amerika, Tunus, SİVASIN Myneti, Sivas, ABD

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.