pendik escort bayan
ak

Sivasspor-Okan Buruk: "Beşiktaş karşısına kazanmaya çıkacağız"

16.11.2015 - 20:33, Güncelleme: 16.11.2015 - 20:33
 

Sivasspor-Okan Buruk: "Beşiktaş karşısına kazanmaya çıkacağız"

MEDİCANA Sivasspor teknik direktörü Okan Buruk, "Beşiktaş'a ligin en formda, en iyi futbolunu oynayan takımı diyebiliriz. Rakip kim olursa olsun karşısına...

MEDİCANA Sivasspor teknik direktörü Okan Buruk, "Beşiktaş'a ligin en formda, en iyi futbolunu oynayan takımı diyebiliriz. Rakip kim olursa olsun karşısına kazanmak için çıkacağız" dedi."TOPARLANMA SÜRECİNE GİRDİK"Antrenmandan önce açıklamada bulunan Okan Buruk, Beşiktaş maçının zor geçeceğini ancak takım olarak toparlanma sürecine girdiklerini belirtti. Bu hafta deplasmanda oynayacakları Beşiktaş'ın geçen seneden gelen çok oturmuş bir kadrosu olduğunu belirten Okan Buruk, şöyle devam etti:"Beşiktaş ayrıca transferde çok önemli takviyeler yaptı. Belki de geçen senenin devamı niteliğinde bir oyunla devam ediyorlar. Büyük bir değişiklik yok. Mario Gomez gibi çok önemli bir gol silahı aldılar. Geçen seneden takımın eksikliği topu içeri atamamasıydı onu tamamlıyor. İyi bir rakip ile oynayacağız, bunu biliyoruz. Tanıyoruz rakibimizi. Rakibimiz kim olursa olsun, bugün de öyle, sezon sonuna kadar böyle olacak her maça kazanmak için çıkacağız. Kendi doğrularımızı yapıp, son 2 haftanın verdiği hem oyun hem de son haftanın moral olarak kazanımlarımız var. Bunu da sahaya yansıtmak istiyoruz. İnşallah güzel bir maç olacak. Geçen hafta yoğun bir çalışma yaptık. U21 takımızla karşılaştık. Oyuncularımızın ciddiyetinden son derece memnunum. Yarından itibaren tekrar tempomuzu artırıp hafta sonuna iyi bir şekilde hazırlanacağız. Takımımdan hem oyun anlamında hem de antrenman kalitesi anlamında çok memnunum. Karakterlerinden, davranışlarından çok memnunum. İnşallah bunları sezonun sonuna kadar sahaya yansıtarak hak ettiğimiz yerlere geleceğiz."AYAK TENİSİ OYNADILARMedicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirilen antrenman açma-germe hareketleri ile başladı. Kırmızı beyazlılar daha sonra top kapma çalışması yaparak ayak tenisi oynadı, Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Djakaridja Kone ve John Boye katılmadı.FOTOĞRAF
MEDİCANA Sivasspor teknik direktörü Okan Buruk, "Beşiktaş'a ligin en formda, en iyi futbolunu oynayan takımı diyebiliriz. Rakip kim olursa olsun karşısına...

MEDİCANA Sivasspor teknik direktörü Okan Buruk, "Beşiktaş'a ligin en formda, en iyi futbolunu oynayan takımı diyebiliriz. Rakip kim olursa olsun karşısına kazanmak için çıkacağız" dedi.

"TOPARLANMA SÜRECİNE GİRDİK"

Antrenmandan önce açıklamada bulunan Okan Buruk, Beşiktaş maçının zor geçeceğini ancak takım olarak toparlanma sürecine girdiklerini belirtti. Bu hafta deplasmanda oynayacakları Beşiktaş'ın geçen seneden gelen çok oturmuş bir kadrosu olduğunu belirten Okan Buruk, şöyle devam etti:

"Beşiktaş ayrıca transferde çok önemli takviyeler yaptı. Belki de geçen senenin devamı niteliğinde bir oyunla devam ediyorlar. Büyük bir değişiklik yok. Mario Gomez gibi çok önemli bir gol silahı aldılar. Geçen seneden takımın eksikliği topu içeri atamamasıydı onu tamamlıyor. İyi bir rakip ile oynayacağız, bunu biliyoruz. Tanıyoruz rakibimizi. Rakibimiz kim olursa olsun, bugün de öyle, sezon sonuna kadar böyle olacak her maça kazanmak için çıkacağız. Kendi doğrularımızı yapıp, son 2 haftanın verdiği hem oyun hem de son haftanın moral olarak kazanımlarımız var. Bunu da sahaya yansıtmak istiyoruz. İnşallah güzel bir maç olacak. Geçen hafta yoğun bir çalışma yaptık. U21 takımızla karşılaştık. Oyuncularımızın ciddiyetinden son derece memnunum. Yarından itibaren tekrar tempomuzu artırıp hafta sonuna iyi bir şekilde hazırlanacağız. Takımımdan hem oyun anlamında hem de antrenman kalitesi anlamında çok memnunum. Karakterlerinden, davranışlarından çok memnunum. İnşallah bunları sezonun sonuna kadar sahaya yansıtarak hak ettiğimiz yerlere geleceğiz."

AYAK TENİSİ OYNADILAR

Medicana Sivasspor, kulüp tesislerinde gerçekleştirdiği antrenmanla karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Okan Buruk nezaretinde gerçekleştirilen antrenman açma-germe hareketleri ile başladı. Kırmızı beyazlılar daha sonra top kapma çalışması yaparak ayak tenisi oynadı, Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Djakaridja Kone ve John Boye katılmadı.

FOTOĞRAF

Sivasspor-Okan Buruk: "Beşiktaş karşısına kazanmaya çıkacağız"

Sivasspor-Okan Buruk: "Beşiktaş karşısına kazanmaya çıkacağız"

Sivasspor-Okan Buruk: "Beşiktaş karşısına kazanmaya çıkacağız"

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.