pendik escort bayan
ak

Sivasspor, Mke Ankaragücü Deplasmanında

19.05.2019 - 10:23, Güncelleme: 19.05.2019 - 10:23
 

Sivasspor, Mke Ankaragücü Deplasmanında

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Ligde en son 25. haftada Evkur...

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Ligde en son 25. haftada Evkur Yeni Malatyaspor'u iç sahada 2-0 mağlup eden ve bu karşılaşmanın ardından çıktığı 7 maçta kazanamayan kırmızı-beyazlılar, MKE Ankaragücü karşısında galibiyet arayacak. Sivasspor, ligde geride kalan periyotta 38 puan toplayarak puan cetvelinde 13. sırada yer alırken, başkent ekibi ise 37 puanla 14. sırada bulunuyor. Karşılaşma öncesi Sivas temsilcisinde Hugo Vieira'nın sakatlığı bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekipte Paul Papp, Delvin N'Dinga ve Ziya Erdal ise sarı kart ceza sınırında. Eryaman Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.
SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak. Ligde en son 25. haftada Evkur...

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak.

Ligde en son 25. haftada Evkur Yeni Malatyaspor'u iç sahada 2-0 mağlup eden ve bu karşılaşmanın ardından çıktığı 7 maçta kazanamayan kırmızı-beyazlılar, MKE Ankaragücü karşısında galibiyet arayacak.

Sivasspor, ligde geride kalan periyotta 38 puan toplayarak puan cetvelinde 13. sırada yer alırken, başkent ekibi ise 37 puanla 14. sırada bulunuyor.

Karşılaşma öncesi Sivas temsilcisinde Hugo Vieira'nın sakatlığı bulunuyor. Kırmızı-beyazlı ekipte Paul Papp, Delvin N'Dinga ve Ziya Erdal ise sarı kart ceza sınırında.

Eryaman Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.