pendik escort bayan
ak

Sivasspor, Medjani İle Yollarını Ayırdı

05.01.2019 - 14:13, Güncelleme: 05.01.2019 - 14:13
 

Sivasspor, Medjani İle Yollarını Ayırdı

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor ile Cezayirli orta saha oyuncusu Carl Medjani arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.Kulüpten yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor ile Cezayirli orta saha oyuncusu Carl Medjani arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Carl Medjani arasındaki 25 Ağustos 2017 başlangıç ve 31 Mayıs 2019 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir." ifadelerine yer verildi.Açıklamada, Medjani'ye bugüne kadar kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki futbol hayatında başarı dileğinde bulunuldu. Sivasspor formasıyla 2'si Ziraat Türkiye Kupası'nda, 37'si ligde olmak üzere 39 maçta forma giyen Medjani, 5 sarı, 1 de kırmızı kart görmüştü.
SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor ile Cezayirli orta saha oyuncusu Carl Medjani arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.Kulüpten yapılan yazılı...

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor ile Cezayirli orta saha oyuncusu Carl Medjani arasındaki sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamada, "Kulübümüz ile profesyonel futbolcu Carl Medjani arasındaki 25 Ağustos 2017 başlangıç ve 31 Mayıs 2019 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir." ifadelerine yer verildi.

Açıklamada, Medjani'ye bugüne kadar kulübe yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edilerek, bundan sonraki futbol hayatında başarı dileğinde bulunuldu.

Sivasspor formasıyla 2'si Ziraat Türkiye Kupası'nda, 37'si ligde olmak üzere 39 maçta forma giyen Medjani, 5 sarı, 1 de kırmızı kart görmüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.