pendik escort bayan
ak

Sivasspor lige Bolu’da hazırlanacak

19.06.2018 - 11:38, Güncelleme: 19.06.2018 - 11:38
 

Sivasspor lige Bolu’da hazırlanacak

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un kamp programı belli oldu.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un kamp programı belli oldu.Kırmızı-beyazlı ekip yeni sezon hazırlıklarının birinci etabı için 2 Temmuz Pazartesi günü kulüp tesislerinde toplanacak. 11 Temmuz Çarşamba gününe kadar hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam edecek olan Sivasspor ardından ikinci etap kamp programı için Bolu'ya gidecek. Yiğidolar 12-27 Temmuz tarihleri arasında çalışmalarına Bolu'da devam edecek.Bolu kampının ardından Demir Grup Sivasspor yeniden Sivas'ta top başı yaparak. Kırmızı-beyazlı ekip ayrıca Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nin 3-4 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da düzenleyeceği futbol turnuvasına da katılacak.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un kamp programı belli oldu.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Demir Grup Sivasspor'un kamp programı belli oldu.

Kırmızı-beyazlı ekip yeni sezon hazırlıklarının birinci etabı için 2 Temmuz Pazartesi günü kulüp tesislerinde toplanacak. 11 Temmuz Çarşamba gününe kadar hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam edecek olan Sivasspor ardından ikinci etap kamp programı için Bolu'ya gidecek. Yiğidolar 12-27 Temmuz tarihleri arasında çalışmalarına Bolu'da devam edecek.

Bolu kampının ardından Demir Grup Sivasspor yeniden Sivas'ta top başı yaparak. Kırmızı-beyazlı ekip ayrıca Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Ankara Şubesi'nin 3-4 Ağustos tarihleri arasında Ankara'da düzenleyeceği futbol turnuvasına da katılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.