pendik escort bayan
ak

Sivasspor Kupada Galibiyete Odaklandı

17.01.2017 - 14:43, Güncelleme: 17.01.2017 - 14:43
 

Sivasspor Kupada Galibiyete Odaklandı

SİVAS (AA) - Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda yarın karşılaşacağı Göztepe'yi yenerek kupadaki 3. galibiyetini almak istiyor.Kırmızı-beyazlı...

SİVAS (AA) - Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda yarın karşılaşacağı Göztepe'yi yenerek kupadaki 3. galibiyetini almak istiyor.Kırmızı-beyazlı ekip, kulüp tesislerinde basına ve taraftara kapalı yaptığı idmanın ardından karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanın ardından hava yoluyla İzmir'e hareket edecek Sivasspor'da teknik direktör Mesut Bakkal'ın, Göztepe karşılaşmasında ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculara şans tanıması bekleniyor. Sivasspor, grupta geride kalan 4 haftada aldığı ikişer galibiyet ve yenilgiyle 6 puan topladı ve ikinci sırada yer aldı. Göztepe ise aynı puan ve averajla üçüncü sırada bulunuyor. Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile Göztepe arasında İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.
SİVAS (AA) - Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda yarın karşılaşacağı Göztepe'yi yenerek kupadaki 3. galibiyetini almak istiyor.Kırmızı-beyazlı...


SİVAS (AA) - Sivasspor, Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda yarın karşılaşacağı Göztepe'yi yenerek kupadaki 3. galibiyetini almak istiyor.

Kırmızı-beyazlı ekip, kulüp tesislerinde basına ve taraftara kapalı yaptığı idmanın ardından karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Antrenmanın ardından hava yoluyla İzmir'e hareket edecek Sivasspor'da teknik direktör Mesut Bakkal'ın, Göztepe karşılaşmasında ligde fazla forma şansı bulamayan oyunculara şans tanıması bekleniyor.

Sivasspor, grupta geride kalan 4 haftada aldığı ikişer galibiyet ve yenilgiyle 6 puan topladı ve ikinci sırada yer aldı. Göztepe ise aynı puan ve averajla üçüncü sırada bulunuyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor ile Göztepe arasında İzmir Atatürk Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 16.00'da başlayacak. Müsabakayı hakem Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.