pendik escort bayan
ak

Sivasspor Kalecisi Tolgahan'ın Top Toplayıcıya Tepkisi

19.11.2016 - 16:18, Güncelleme: 19.11.2016 - 16:18
 

Sivasspor Kalecisi Tolgahan'ın Top Toplayıcıya Tepkisi

Kaleci Tolgahan Acar: - "Futbolda küfür var. Biz ona yıllardır alışığız. Ama benim bir-iki metre arkamdan küfredecekler, yok böyle bir şey"

SİVAS (AA) - Sivasspor'un kalecisi Tolgahan Acar, TFF 1. Lig'in 11. haftasında deplasmandaki Ümraniyespor maçı esnasında tartıştığı top toplayıcının kendisine birkaç kez küfür ettiğini iddia etti.Karşılaşmanın ikinci yarısında, kale arkasında bulunan top toplayıcı ile tartışan kaleci Tolgahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maç sırasında top toplayıcıyı topu erken atması konusunda uyardığını belirtti.Çocuğun kendisine "Atıyoruz ya" diye karşılık verdiğini aktaran Tolgahan, "Ben de ona, 'Nasıl konuşuyorsun? Düzgün konuş' dedim. Sonra bana bir şeyler daha söyledi. Ben de, 'Gevezelik etme. Akılı ol, terbiyesizlik yapma' dedim." diye konuştu.Tolgahan, bu diyalogdan 5 dakika sonra golü yediklerini ve top toplayıcının kendisine iki üç kez küfür ettiğini ileri sürdü.Küfrün ardından kontrolünü kaybettiğini anlatan Tolgahan, orada bulunan ve kendisini sakinleştirmeye çalışan gazetecinin her şeyi duyduğunu ve kendisine hak verdiğini ifade etti.Tolgahan, "Futbolda küfür var. Biz ona yıllardır alışığız. Ama benim bir iki metre arkamdan küfredecekler, yok böyle bir şey, sonuçta ben de insanım." ifadelerini kullandı.
Kaleci Tolgahan Acar: - "Futbolda küfür var. Biz ona yıllardır alışığız. Ama benim bir-iki metre arkamdan küfredecekler, yok böyle bir şey"

SİVAS (AA) - Sivasspor'un kalecisi Tolgahan Acar, TFF 1. Lig'in 11. haftasında deplasmandaki Ümraniyespor maçı esnasında tartıştığı top toplayıcının kendisine birkaç kez küfür ettiğini iddia etti.

Karşılaşmanın ikinci yarısında, kale arkasında bulunan top toplayıcı ile tartışan kaleci Tolgahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, maç sırasında top toplayıcıyı topu erken atması konusunda uyardığını belirtti.

Çocuğun kendisine "Atıyoruz ya" diye karşılık verdiğini aktaran Tolgahan, "Ben de ona, 'Nasıl konuşuyorsun? Düzgün konuş' dedim. Sonra bana bir şeyler daha söyledi. Ben de, 'Gevezelik etme. Akılı ol, terbiyesizlik yapma' dedim." diye konuştu.

Tolgahan, bu diyalogdan 5 dakika sonra golü yediklerini ve top toplayıcının kendisine iki üç kez küfür ettiğini ileri sürdü.

Küfrün ardından kontrolünü kaybettiğini anlatan Tolgahan, orada bulunan ve kendisini sakinleştirmeye çalışan gazetecinin her şeyi duyduğunu ve kendisine hak verdiğini ifade etti.

Tolgahan, "Futbolda küfür var. Biz ona yıllardır alışığız. Ama benim bir iki metre arkamdan küfredecekler, yok böyle bir şey, sonuçta ben de insanım." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.