pendik escort bayan
ak

Sivasspor ilk transferini eski yıldızıyla yapıyor

20.05.2017 - 12:48, Güncelleme: 20.05.2017 - 12:48
 

Sivasspor ilk transferini eski yıldızıyla yapıyor

Adana Demirspor'la deplasmanda berabere kalıp 1 sezon aradan sonra Süper Lig'e geri dönmeyi garantileyen Sivasspor, güçlü bir kadro için elini çabuk tutuyor..

Adana Demirspor'la deplasmanda berabere kalıp 1 sezon aradan sonra Süper Lig'e geri dönmeyi garantileyen Sivasspor, güçlü bir kadro için elini çabuk tutuyor.Yiğidolar, takımın eski yıldızlarına da tek tek kanca atıyor. Sezon başında Fenerbahçe'ye gönderilen Aatif'ı geri döndürmek adına temaslara başlayan Yiğidolar, takımın unutulmaz stoperlerinden Manuel Da Costa'yı da yeniden kadrosuna katmak istiyor.Sivasspor'un iki sezon önce 2.5 milyon Euro'ya Olympiakos'a sattığı oyuncunun sözleşmesi sezonun tamamlanmasıyla sona eriyor. Kırmızı- Beyazlılar da yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan oyuncuyu bedelsiz kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.Kaynak: aspor.com.tr
Adana Demirspor'la deplasmanda berabere kalıp 1 sezon aradan sonra Süper Lig'e geri dönmeyi garantileyen Sivasspor, güçlü bir kadro için elini çabuk tutuyor..

Adana Demirspor'la deplasmanda berabere kalıp 1 sezon aradan sonra Süper Lig'e geri dönmeyi garantileyen Sivasspor, güçlü bir kadro için elini çabuk tutuyor.

Yiğidolar, takımın eski yıldızlarına da tek tek kanca atıyor. Sezon başında Fenerbahçe'ye gönderilen Aatif'ı geri döndürmek adına temaslara başlayan Yiğidolar, takımın unutulmaz stoperlerinden Manuel Da Costa'yı da yeniden kadrosuna katmak istiyor.

Sivasspor'un iki sezon önce 2.5 milyon Euro'ya Olympiakos'a sattığı oyuncunun sözleşmesi sezonun tamamlanmasıyla sona eriyor. Kırmızı- Beyazlılar da yeniden Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan oyuncuyu bedelsiz kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

Kaynak: aspor.com.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.