pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor iç sahada 2 maç üst üste kazanamıyor

07.05.2021 - 14:08, Güncelleme: 07.05.2021 - 14:08
 

Sivasspor iç sahada 2 maç üst üste kazanamıyor

DG Sivasspor, bu sezon iç sahada oynadığı karşılaşmalarda üst üste iki galibiyet alamadı.

DG Sivasspor, bu sezon iç sahada oynadığı karşılaşmalarda üst üste iki galibiyet alamadı. Kırmızı-beyazlılar, şanssızlığını Başakşehir karşısında kazanarak kırmak istiyor.Süper Lig'de oynadığı son 16 maçı kaybetmeyen Sivasspor, söz konusu müsabakalardan 9 galibiyet ve 7 beraberlik alarak bu sezon en uzun yenilmezlik serisi yakalayan takım oldu. Evinde oynadığı son lig maçında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Sivas ekibi, bu sezon üst üste iki iç saha karşılaşması kazanamadı.En son geçen sezonun 15. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1, 17. haftada da Göztepe'yi 1-0 yenerek evinde art arda iki karşılaşmadan zaferle ayrılan kırmızı-beyazlılar, Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından Başakşehir'i de mağlup etmesi halinde bu sezon iç saha müsabakalarından peş peşe iki kez 3 puanla dönecek.
DG Sivasspor, bu sezon iç sahada oynadığı karşılaşmalarda üst üste iki galibiyet alamadı.
DG Sivasspor, bu sezon iç sahada oynadığı karşılaşmalarda üst üste iki galibiyet alamadı. Kırmızı-beyazlılar, şanssızlığını Başakşehir karşısında kazanarak kırmak istiyor.

Süper Lig'de oynadığı son 16 maçı kaybetmeyen Sivasspor, söz konusu müsabakalardan 9 galibiyet ve 7 beraberlik alarak bu sezon en uzun yenilmezlik serisi yakalayan takım oldu. Evinde oynadığı son lig maçında Yeni Malatyaspor'u 1-0 mağlup eden Sivas ekibi, bu sezon üst üste iki iç saha karşılaşması kazanamadı.

En son geçen sezonun 15. haftasında Fenerbahçe'yi 3-1, 17. haftada da Göztepe'yi 1-0 yenerek evinde art arda iki karşılaşmadan zaferle ayrılan kırmızı-beyazlılar, Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından Başakşehir'i de mağlup etmesi halinde bu sezon iç saha müsabakalarından peş peşe iki kez 3 puanla dönecek.

Sivasspor iç sahada 2 maç üst üste kazanamıyor

Sivasspor iç sahada 2 maç üst üste kazanamıyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.