pendik escort bayan
ak

Sivasspor, Hakan Çinemre ile ilgileniyor

18.06.2021 - 14:18, Güncelleme: 18.06.2021 - 14:18
 

Sivasspor, Hakan Çinemre ile ilgileniyor

DG Sivasspor Kulübü, Adanaspor'dan ayrılması gündemde olan Hakan Çinemre ile temasa geçti.

DG Sivasspor Kulübü, Adanaspor'dan ayrılması gündemde olan Hakan Çinemre ile temasa geçti. 27 yaşındaki stoper, Göztepe ve Eskişehir'de oynadı.Süper Lig'i 5. sırada tamamlayan ve UEFA Konferans Ligi'nde sahne almaya hazırlanan Sivasspor, transferde çalışmalarını sürdürüyor. Yiğidolar, TFF 1. Lig'de Adanaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Hakan Çinemre'yi kadrosuna katmak istiyor.Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın istediği oyuncular arasında yer alan Çinemre ile ilk görüşme gerçekleştirildi.Kariyerinde 170 maça çıkan 27 yaşındaki stoper, 9 gol attı. 42 defa sarı, 5 kez de kırmızı kartla cezalandırılan genç oyuncu, 155 kez ilk 11'de görev alırken, 14 bin 192 dakika sahada kaldı.Transferle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
DG Sivasspor Kulübü, Adanaspor'dan ayrılması gündemde olan Hakan Çinemre ile temasa geçti.
DG Sivasspor Kulübü, Adanaspor'dan ayrılması gündemde olan Hakan Çinemre ile temasa geçti. 27 yaşındaki stoper, Göztepe ve Eskişehir'de oynadı.

Süper Lig'i 5. sırada tamamlayan ve UEFA Konferans Ligi'nde sahne almaya hazırlanan Sivasspor, transferde çalışmalarını sürdürüyor. Yiğidolar, TFF 1. Lig'de Adanaspor'dan ayrılmaya hazırlanan Hakan Çinemre'yi kadrosuna katmak istiyor.

Teknik Direktör Rıza Çalımbay'ın istediği oyuncular arasında yer alan Çinemre ile ilk görüşme gerçekleştirildi.

Kariyerinde 170 maça çıkan 27 yaşındaki stoper, 9 gol attı. 42 defa sarı, 5 kez de kırmızı kartla cezalandırılan genç oyuncu, 155 kez ilk 11'de görev alırken, 14 bin 192 dakika sahada kaldı.

Transferle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.