pendik escort bayan
ak

Sivasspor Galibiyete Şartlandı

13.04.2018 - 10:03, Güncelleme: 13.04.2018 - 10:03
 

Sivasspor Galibiyete Şartlandı

- Kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'de yarın konuk edeceği Fenerbahçe'yi yenerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılma iddiasını sürdürmeyi hedefliyor- Sivasspor, bu sezon sahasında şampiyonluk adayları Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray'ı mağlup etti

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın sahasında Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma iddiasını sürdürmenin hesaplarını yapıyor. Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Ali Palabıyık yönetecek. Kırmızı-beyazlı ekip, bugün saat 18.00'de basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenman ile Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayarak karşılaşma saatini beklemeye başlayacak. Demir Grup Sivasspor'da kaleci Tolgahan Acar, kırmızı kart cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek. Kırmızı-beyazlılarda bu karşılaşma öncesinde Arouna Kone, Robinho, Hakan Arslan, Carl Medjani, Delvin Ndinga, Paul Papp, Hakan Bilgiç, Ziya Erdal, Auremir Dos Santos ve Thievy Bifouma, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sakatlıkları bulunan defans oyuncusu Ziya Erdal ve orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, sağlık ekibinin vereceği rapor doğrultusunda kadroda yer alabilecek.- Sivasspor evinde şampiyonluk adaylarına geçit vermedi Demir Grup Sivasspor, bu sezon özellikle iç sahadaki zorlu maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çekti. Kırmızı-beyazlılar, konuk ettiği şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray'a puan vermedi.Ligin 15. haftasında sahasında lider Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, ilk yarının son haftasında ağırladığı Beşiktaş'ı ve 20. haftada konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1'lik skorla mağlup etti.Sivasspor, ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'ye 4-1 yenilmişti.- Sivasspor'un iç saha karnesi Özellikle iç saha maçlarında başarılı bir grafik çizen Demir Grup Sivasspor, 28 haftalık periyotta evinde çıktığı 14 müsabakada 8 galibiyet, 3'er beraberlik ve yenilgi ile 27 puan topladı. Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan periyotta deplasmanda çıktığı 14 maçtan 4'ünü kazanırken, 2'sinde berabere kaldı, 8'inde ise mağlup oldu. Maç başı 1,46 puan ortalamasıyla oynayan Demir Grup Sivasspor, 28 haftada rakip fileleri 37 kez havalandırırken, kalesinde ise 43 gol gördü.Kırmızı-beyazlıların Fildişi Sahilli futbolcusu Arouna Kone, ligin geride kalan bölümünde attığı gollerle takımının başarısında önemli rol üstlendi. Kone, 28 haftalık periyotta 11 golle takımına önemli katkı sağladı.
- Kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'de yarın konuk edeceği Fenerbahçe'yi yenerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılma iddiasını sürdürmeyi hedefliyor- Sivasspor, bu sezon sahasında şampiyonluk adayları Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray'ı mağlup etti


SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında yarın sahasında Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmadan 3 puanla ayrılarak, UEFA Avrupa Ligi'ne katılma iddiasını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Yeni 4 Eylül Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak mücadeleyi, hakem Ali Palabıyık yönetecek. Kırmızı-beyazlı ekip, bugün saat 18.00'de basına ve taraftara kapalı yapacağı antrenman ile Fenerbahçe maçının hazırlıklarını tamamlayarak karşılaşma saatini beklemeye başlayacak.

Demir Grup Sivasspor'da kaleci Tolgahan Acar, kırmızı kart cezası nedeniyle Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek.

Kırmızı-beyazlılarda bu karşılaşma öncesinde Arouna Kone, Robinho, Hakan Arslan, Carl Medjani, Delvin Ndinga, Paul Papp, Hakan Bilgiç, Ziya Erdal, Auremir Dos Santos ve Thievy Bifouma, sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Sakatlıkları bulunan defans oyuncusu Ziya Erdal ve orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, sağlık ekibinin vereceği rapor doğrultusunda kadroda yer alabilecek.


- Sivasspor evinde şampiyonluk adaylarına geçit vermedi


Demir Grup Sivasspor, bu sezon özellikle iç sahadaki zorlu maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla dikkati çekti.

Kırmızı-beyazlılar, konuk ettiği şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir, Beşiktaş ve Galatasaray'a puan vermedi.

Ligin 15. haftasında sahasında lider Medipol Başakşehir'i 1-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, ilk yarının son haftasında ağırladığı Beşiktaş'ı ve 20. haftada konuk ettiği Galatasaray'ı 2-1'lik skorla mağlup etti.

Sivasspor, ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'ye 4-1 yenilmişti.


- Sivasspor'un iç saha karnesi


Özellikle iç saha maçlarında başarılı bir grafik çizen Demir Grup Sivasspor, 28 haftalık periyotta evinde çıktığı 14 müsabakada 8 galibiyet, 3'er beraberlik ve yenilgi ile 27 puan topladı.

Kırmızı-beyazlı ekip, geride kalan periyotta deplasmanda çıktığı 14 maçtan 4'ünü kazanırken, 2'sinde berabere kaldı, 8'inde ise mağlup oldu.

Maç başı 1,46 puan ortalamasıyla oynayan Demir Grup Sivasspor, 28 haftada rakip fileleri 37 kez havalandırırken, kalesinde ise 43 gol gördü.

Kırmızı-beyazlıların Fildişi Sahilli futbolcusu Arouna Kone, ligin geride kalan bölümünde attığı gollerle takımının başarısında önemli rol üstlendi. Kone, 28 haftalık periyotta 11 golle takımına önemli katkı sağladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.