pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor Galibiyete Hasret

17.09.2018 - 10:08, Güncelleme: 17.09.2018 - 10:08
 

Sivasspor Galibiyete Hasret

- Süper Lig'de geride kalan 5 haftada sadece 1 galibiyet elde eden kırmızı-beyazlılar, 4 maçtır kazanamıyor

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un galibiyet hasreti 4 maça çıktı.Lige 11 Ağustos'ta ağırladığı Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek başlayan kırmızı-beyazlılar, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 4 maçta da galibiyet yüzü görmedi.Ligin 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-1, bir sonraki hafta konuk ettiği Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan Sivas temsilcisi, 4. haftada ise deplasmanda Akhisarspor ile 1-1 berabere kaldı.Ligde son olarak dün konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un galibiyet hasreti 4 maça çıktı. - 5 maçta 5 puan topladı Ligde geride kalan 5 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 5 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, maç başı 1 puan ortalamasıyla oynadı. Sivasspor, bu maçlarda 5 gol atma başarısı gösterirken, kalesinde ise 9 gole engel olamadı. Kırmızı-beyazlılar, ligin 6. haftasında 23 Eylül Pazar günü saat 19.00'da deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.
- Süper Lig'de geride kalan 5 haftada sadece 1 galibiyet elde eden kırmızı-beyazlılar, 4 maçtır kazanamıyor


SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

Lige 11 Ağustos'ta ağırladığı Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek başlayan kırmızı-beyazlılar, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 4 maçta da galibiyet yüzü görmedi.

Ligin 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-1, bir sonraki hafta konuk ettiği Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan Sivas temsilcisi, 4. haftada ise deplasmanda Akhisarspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ligde son olarak dün konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un galibiyet hasreti 4 maça çıktı.


- 5 maçta 5 puan topladı


Ligde geride kalan 5 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 5 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, maç başı 1 puan ortalamasıyla oynadı.

Sivasspor, bu maçlarda 5 gol atma başarısı gösterirken, kalesinde ise 9 gole engel olamadı.

Kırmızı-beyazlılar, ligin 6. haftasında 23 Eylül Pazar günü saat 19.00'da deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.