pendik escort bayan
ak

Sivasspor-galatasaray Maçı Biletleri Satışa Çıktı

22.05.2019 - 16:48, Güncelleme: 22.05.2019 - 16:48
 

Sivasspor-galatasaray Maçı Biletleri Satışa Çıktı

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Kulüpten...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 24 Mayıs Cuma günü saat 21.00'de Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın biletleri www.passo.com.tr adresinden, Passo Mobil APP ve Yeni 4 Eylül Stadyumu Güney Kale Arkası Tribünü (8 Nolu Giriş) önündeki Passolig kart gişelerinde satılacak. Maç biletlerini Passolig kartlarına yüklemek isteyen taraftarların gişelerde yoğunluk yaşanmaması için www.passo.com.tr adresinden veya Passolig mobil uygulama üzerinden bu işlemi yapmaları istendi.Bilet fiyatları 1. kategori (VIP) 65, 2. kategori 43 (Maraton), 4. kategori 43 (Osman Seçilmiş) ve misafir 57 lira olarak belirlendi.
SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu. Kulüpten...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Demir Grup Sivasspor ile Galatasaray arasında oynanacak karşılaşmanın biletleri satışa sunuldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, 24 Mayıs Cuma günü saat 21.00'de Yeni 4 Eylül Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmanın biletleri www.passo.com.tr adresinden, Passo Mobil APP ve Yeni 4 Eylül Stadyumu Güney Kale Arkası Tribünü (8 Nolu Giriş) önündeki Passolig kart gişelerinde satılacak.

Maç biletlerini Passolig kartlarına yüklemek isteyen taraftarların gişelerde yoğunluk yaşanmaması için www.passo.com.tr adresinden veya Passolig mobil uygulama üzerinden bu işlemi yapmaları istendi.

Bilet fiyatları 1. kategori (VIP) 65, 2. kategori 43 (Maraton), 4. kategori 43 (Osman Seçilmiş) ve misafir 57 lira olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.