pendik escort bayan
ak

Sivasspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

19.10.2018 - 20:08, Güncelleme: 19.10.2018 - 20:08
 

Sivasspor, Fenerbahçe Maçı Hazırlıklarını Tamamladı

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında yarın Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı....

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında yarın Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı. Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve açma germe hareketleriyle başladı. Futbolcular 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmalarının ardından taktik idmanı yaptı.Antrenmanı Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile yöneticiler de takip etti. Antrenmanın ardından futbolcular kampa girdi.
SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında yarın Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı....


SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında sahasında yarın Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Vali Lütfullah Bilgin Tesisleri'nde basına ve taraftara kapalı olarak teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve açma germe hareketleriyle başladı.

Futbolcular 5'e 2 top kapma, pas ve pres çalışmalarının ardından taktik idmanı yaptı.

Antrenmanı Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ile yöneticiler de takip etti.

Antrenmanın ardından futbolcular kampa girdi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.