pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor Etzaz Hussain ile anlaştı

09.01.2016 - 00:27, Güncelleme: 09.01.2016 - 00:27
 

Sivasspor Etzaz Hussain ile anlaştı

MEDİCANA Sivasspor devre arası transfer çalışmaları kapsamında Norveç'in Molde takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Etzaz Hussain ile...

MEDİCANA Sivasspor devre arası transfer çalışmaları kapsamında Norveç'in Molde takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Etzaz Hussain ile anlaşma sağladı. Devre arasında yapacağı takviyeler ile kadrosunu güçlendirerek ikinci yarıda alt bölgeden kurtulmak isteyen Medicana Sivasspor, bir süredir gündeminde olan Pakistan asıllı Etzaz Hussain ile 2.5 yıllığına anlaştı. Manchaster United'in alt yapısında yetişen ve son olarak Norveç'in Molde takımında forma giyen genç orta saha oyuncusu İstanbul'da Başkan Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde kendisini Sivassporlu yapan imzayı attı. Transfer kulübün resmi internet sitesinden de duyuruldu. Son olarak Norveç Ligi ekiplerinden Molde forması giyen 22 yaşındaki Etzaz Hussain kariyeri boyunca 157 maça çıktı. 16 kez gol sevinci yaşayan Hussain 22 asiste imza attı.FOTOĞRAFLI
MEDİCANA Sivasspor devre arası transfer çalışmaları kapsamında Norveç'in Molde takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Etzaz Hussain ile...

MEDİCANA Sivasspor devre arası transfer çalışmaları kapsamında Norveç'in Molde takımında forma giyen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Etzaz Hussain ile anlaşma sağladı.

Devre arasında yapacağı takviyeler ile kadrosunu güçlendirerek ikinci yarıda alt bölgeden kurtulmak isteyen Medicana Sivasspor, bir süredir gündeminde olan Pakistan asıllı Etzaz Hussain ile 2.5 yıllığına anlaştı. Manchaster United'in alt yapısında yetişen ve son olarak Norveç'in Molde takımında forma giyen genç orta saha oyuncusu İstanbul'da Başkan Mecnun Otyakmaz'ın ofisinde kendisini Sivassporlu yapan imzayı attı. Transfer kulübün resmi internet sitesinden de duyuruldu.

Son olarak Norveç Ligi ekiplerinden Molde forması giyen 22 yaşındaki Etzaz Hussain kariyeri boyunca 157 maça çıktı. 16 kez gol sevinci yaşayan Hussain 22 asiste imza attı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.