pendik escort bayan
ak

Sivasspor Burhan Eşer'e Sahip Çıktı

29.09.2015 - 18:50, Güncelleme: 29.09.2015 - 18:50
 

Sivasspor Burhan Eşer'e Sahip Çıktı

Medicana Sivasspor, sosyal medyada Diyarbakırlı futbolcusu Burhan Eşer'e yönelik paylaşım ve iddialar üzerine açıklama yaparak futbolcusuna sahip çıktı.

Sivasspor, sosyal medyada Diyarbakırlı futbolcusu Burhan Eşer'e yönelik paylaşım ve iddialar üzerine açıklama yaparak futbolcusuna sahip çıktı. Medicana Sivasspor’da 2 sezundur forma giyen Burhan Eşer’in geçen hafta takımının Diyarbekirspor’a 1-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası maçında elendiği maçtan sonra bazı sosyal paylaşım sitelerinde terör örgütünün kullandığı sarı, kırmızı ve yeşil bileklikle çıktığı yönündeki paylaşımların devam etmesi kulüp internet sitesinde bir açıklama yaptı.Açıklama şöyle: “Söz konusu bilekliğin renkleri farklı şekilde yorumlanıp bu konuda hakarete varan paylaşımlar yapılmış ve ne yazık ki bu kirli oyuna bazı taraftar gruplarımızın da alet olduğu gözlemlenmiştir. Ortada gerçeği yansıtmayan yorumların varlığı kulübümüzü ve değerli futbolcumuzu derinden yaralamıştır. Futbolcumuz Burhan Eşer, 2 sezondur oynadığı her maçta ‘şans getirmesi’ amacıyla renkli bileklikler takmaktadır. Kötü niyetli olduğunu düşündüğümüz bazı kişilerin Diyarbekirspor maçının ardından taraftar gruplarımızın arasına sızarak sosyal medyada gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan yorumlar ve paylaşımlar yaparak takımımıza ve futbolcumuz Burhan Eşer’e zarar vermeyi amaçladıklarını düşünmekteyiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir dönemde bu tür gerçek dışı iftiralara taraftarlarımızın ve tüm futbolseverlerin itibar etmemelerini rica eder, futbolcumuz Burhan Eşer’in diğer haftalarda oynanan maçlarındaki fotoğraflarına da bakılmasını ve bu tür çirkin yorumlarda bulunulmamasını kamuoyundan saygıyla bekleriz.” - Sivas
Medicana Sivasspor, sosyal medyada Diyarbakırlı futbolcusu Burhan Eşer'e yönelik paylaşım ve iddialar üzerine açıklama yaparak futbolcusuna sahip çıktı.

Sivasspor, sosyal medyada Diyarbakırlı futbolcusu Burhan Eşer'e yönelik paylaşım ve iddialar üzerine açıklama yaparak futbolcusuna sahip çıktı.

 

Medicana Sivasspor’da 2 sezundur forma giyen Burhan Eşer’in geçen hafta takımının Diyarbekirspor’a 1-0 yenilerek Ziraat Türkiye Kupası maçında elendiği maçtan sonra bazı sosyal paylaşım sitelerinde terör örgütünün kullandığı sarı, kırmızı ve yeşil bileklikle çıktığı yönündeki paylaşımların devam etmesi kulüp internet sitesinde bir açıklama yaptı.

Açıklama şöyle: “Söz konusu bilekliğin renkleri farklı şekilde yorumlanıp bu konuda hakarete varan paylaşımlar yapılmış ve ne yazık ki bu kirli oyuna bazı taraftar gruplarımızın da alet olduğu gözlemlenmiştir. Ortada gerçeği yansıtmayan yorumların varlığı kulübümüzü ve değerli futbolcumuzu derinden yaralamıştır. Futbolcumuz Burhan Eşer, 2 sezondur oynadığı her maçta ‘şans getirmesi’ amacıyla renkli bileklikler takmaktadır. Kötü niyetli olduğunu düşündüğümüz bazı kişilerin Diyarbekirspor maçının ardından taraftar gruplarımızın arasına sızarak sosyal medyada gerçekle uzaktan yakından ilgisi olmayan yorumlar ve paylaşımlar yaparak takımımıza ve futbolcumuz Burhan Eşer’e zarar vermeyi amaçladıklarını düşünmekteyiz. Ülkemizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bir dönemde bu tür gerçek dışı iftiralara taraftarlarımızın ve tüm futbolseverlerin itibar etmemelerini rica eder, futbolcumuz Burhan Eşer’in diğer haftalarda oynanan maçlarındaki fotoğraflarına da bakılmasını ve bu tür çirkin yorumlarda bulunulmamasını kamuoyundan saygıyla bekleriz.” - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.