pendik escort bayan
ak

Sivasspor, bu sezon İstanbul’da kazanamıyor

10.05.2021 - 19:18, Güncelleme: 10.05.2021 - 19:18
 

Sivasspor, bu sezon İstanbul’da kazanamıyor

DG Sivasspor, bu sezon İstanbul'da oynadığı 5 maçta galibiyet yüzü görmedi.

DG Sivasspor, bu sezon İstanbul'da oynadığı 5 maçta galibiyet yüzü görmedi.Kırmızı-beyazlı takım, bu sezon Süper Lig'de İstanbul temsilcileriyle deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda istediği performansı sahaya yansıtamadı.Bu sezon İstanbul takımlarına konuk olduğu 5 Süper Lig maçında sırasıyla birer beraberlik ve mağlubiyet alan Sivasspor, son ziyaretinde ise Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. İstanbul temsilcileriyle bu sezon oynadığı maçlardan 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrılan Yiğidolar, sadece 3 puan toplayabildi.Sivasspor, İstanbul'da en son 12 Temmuz 2020'de Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçta galibiyet almıştı.Sivasspor'un bu sezonki İstanbul'da oynadığı maçlar şöyle;Karagümrük - Sivasspor: 1-1Beşiktaş - Sivasspor: 3-0Başakşehir - Sivasspor: 1-1Kasımpaşa - Sivasspor: 2-0Galatasaray - Sivasspor: 2-2
DG Sivasspor, bu sezon İstanbul'da oynadığı 5 maçta galibiyet yüzü görmedi.
DG Sivasspor, bu sezon İstanbul'da oynadığı 5 maçta galibiyet yüzü görmedi.

Kırmızı-beyazlı takım, bu sezon Süper Lig'de İstanbul temsilcileriyle deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda istediği performansı sahaya yansıtamadı.

Bu sezon İstanbul takımlarına konuk olduğu 5 Süper Lig maçında sırasıyla birer beraberlik ve mağlubiyet alan Sivasspor, son ziyaretinde ise Galatasaray ile 2-2 berabere kaldı. İstanbul temsilcileriyle bu sezon oynadığı maçlardan 3 beraberlik ve 2 mağlubiyetle ayrılan Yiğidolar, sadece 3 puan toplayabildi.

Sivasspor, İstanbul'da en son 12 Temmuz 2020'de Fenerbahçe'yi 2-1 yendiği maçta galibiyet almıştı.

Sivasspor'un bu sezonki İstanbul'da oynadığı maçlar şöyle;

Karagümrük - Sivasspor: 1-1

Beşiktaş - Sivasspor: 3-0

Başakşehir - Sivasspor: 1-1

Kasımpaşa - Sivasspor: 2-0

Galatasaray - Sivasspor: 2-2

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.