pendik escort bayan
ak

Sivasspor, bu sezon İstanbul’da ilk kez kazandı

12.05.2021 - 15:14, Güncelleme: 12.05.2021 - 15:14
 

Sivasspor, bu sezon İstanbul’da ilk kez kazandı

Fenerbahçe'yi 2 golle yenen DG Sivasspor, bu sezon İstanbul deplasmanında ilk galibiyetini aldı.

Fenerbahçe'yi 2 golle yenen DG Sivasspor, bu sezon İstanbul deplasmanında ilk galibiyetini aldı. Yiğidolar'a 3 puanı getiren golleri Kayode ve Hakan Arslan attı.Sivasspor, bu sezon Süper Lig'de İstanbul temsilcileriyle deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda istediği performansı sahaya yansıtamamıştı. Bu sezon İstanbul takımlarına konuk olduğu 5 Süper Lig maçında sırasıyla birer beraberlik ve mağlubiyet alan Sivasspor, son ziyaretinde ise Galatasaray ile 2-2 berabere kalmıştı. Yiğidolar bu kötü seriye dün son verdi. Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 yenen kırmızı-beyazlılar, bu sezon ilk kez İstanbul deplasmanından 3 puanla döndü.Sivasspor'un bu sezonki İstanbul'da oynadığı maçlar şöyle:Karagümrük: 1 - Sivasspor: 1Beşiktaş: 3 - Sivasspor: 0Başakşehir: 1 - Sivasspor: 1Kasımpaşa: 2 - Sivasspor: 0Galatasaray: 2 - Sivasspor: 2Fenerbahçe: 1 - Sivasspor: 2
Fenerbahçe'yi 2 golle yenen DG Sivasspor, bu sezon İstanbul deplasmanında ilk galibiyetini aldı.
Fenerbahçe'yi 2 golle yenen DG Sivasspor, bu sezon İstanbul deplasmanında ilk galibiyetini aldı. Yiğidolar'a 3 puanı getiren golleri Kayode ve Hakan Arslan attı.

Sivasspor, bu sezon Süper Lig'de İstanbul temsilcileriyle deplasmanda oynadığı karşılaşmalarda istediği performansı sahaya yansıtamamıştı. Bu sezon İstanbul takımlarına konuk olduğu 5 Süper Lig maçında sırasıyla birer beraberlik ve mağlubiyet alan Sivasspor, son ziyaretinde ise Galatasaray ile 2-2 berabere kalmıştı. Yiğidolar bu kötü seriye dün son verdi. Fenerbahçe'yi deplasmanda 2-1 yenen kırmızı-beyazlılar, bu sezon ilk kez İstanbul deplasmanından 3 puanla döndü.

Sivasspor'un bu sezonki İstanbul'da oynadığı maçlar şöyle:

Karagümrük: 1 - Sivasspor: 1

Beşiktaş: 3 - Sivasspor: 0

Başakşehir: 1 - Sivasspor: 1

Kasımpaşa: 2 - Sivasspor: 0

Galatasaray: 2 - Sivasspor: 2

Fenerbahçe: 1 - Sivasspor: 2

Sivasspor, bu sezon İstanbul’da ilk kez kazandı

Sivasspor, bu sezon İstanbul’da ilk kez kazandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.