pendik escort bayan
ak

Sivasspor Bilardo Takımı İl Birincisi Oldu

30.01.2019 - 15:43, Güncelleme: 30.01.2019 - 15:43
 

Sivasspor Bilardo Takımı İl Birincisi Oldu

SİVAS (AA) - Sivasspor bilardo takımı, 3 bant ve Amerikan bilardoda il birincisi oldu.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Sivasspor Kulübü bünyesinde faaliyet...

SİVAS (AA) - Sivasspor bilardo takımı, 3 bant ve Amerikan bilardoda il birincisi oldu.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Sivasspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren bilardo takımı, 19-20 Ocak'ta kentte düzenlenen 3 bant Sivas Şampiyonası'nda 4 derece elde etti. Bünyamin Altun birinci, Bülent Delibaş ikinci, Selahattin Bektaş üçüncü, Özgür Kurt ise dördüncü oldu.Sivas'ta 26-27 Ocak'ta düzenlenen Amerikan bilardo da ise Yunus Coşkun il birincisi olmayı başardı.Sivasspor Bilardo Takımı, 19 Şubat - 3 Mart tarihlerinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenecek Büyükler 3 Band ve Amerikan Bilardo Şampiyonası'nda Sivas'ı temsil edecek.
SİVAS (AA) - Sivasspor bilardo takımı, 3 bant ve Amerikan bilardoda il birincisi oldu.Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Sivasspor Kulübü bünyesinde faaliyet...

SİVAS (AA) - Sivasspor bilardo takımı, 3 bant ve Amerikan bilardoda il birincisi oldu.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, Sivasspor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren bilardo takımı, 19-20 Ocak'ta kentte düzenlenen 3 bant Sivas Şampiyonası'nda 4 derece elde etti. Bünyamin Altun birinci, Bülent Delibaş ikinci, Selahattin Bektaş üçüncü, Özgür Kurt ise dördüncü oldu.

Sivas'ta 26-27 Ocak'ta düzenlenen Amerikan bilardo da ise Yunus Coşkun il birincisi olmayı başardı.

Sivasspor Bilardo Takımı, 19 Şubat - 3 Mart tarihlerinde Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenecek Büyükler 3 Band ve Amerikan Bilardo Şampiyonası'nda Sivas'ı temsil edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.