pendik escort bayan
ak

Sivasspor-Beşiktaş Maçının Saati Değişti!

03.03.2015 - 09:33, Güncelleme: 03.03.2015 - 09:33
 

Sivasspor-Beşiktaş Maçının Saati Değişti!

TFF, Club Brugge maçı nedeniyle Sivasspor-Beşiktaş maçını Pazartesi akşamdan Pazar gündüz saatlerine aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Beşiktaş maçının gününü ve saatini değiştirdi.   Daha önce 9 Mart Pazartesi günü saat 20:00'de oynanacağı açıklanan karşılaşma 8 Mart Pazar günü saat 14:00'e alındı.     Bu değişiklik nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 Mart Perşembe günü oynanacağı açıklanan Kayserispor-Sivasspor maçı da 18 Mart Çarşamba günü saat 19:30'a alındı.
TFF, Club Brugge maçı nedeniyle Sivasspor-Beşiktaş maçını Pazartesi akşamdan Pazar gündüz saatlerine aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında oynanacak olan Sivasspor-Beşiktaş maçının gününü ve saatini değiştirdi.

 

Daha önce 9 Mart Pazartesi günü saat 20:00'de oynanacağı açıklanan karşılaşma 8 Mart Pazar günü saat 14:00'e alındı.

 

 

Bu değişiklik nedeniyle Ziraat Türkiye Kupası'nda 5 Mart Perşembe günü oynanacağı açıklanan Kayserispor-Sivasspor maçı da 18 Mart Çarşamba günü saat 19:30'a alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.