pendik escort bayan
ak

Sivasspor Başkanı Otyakmaz: Bu Galibiyet Bizi Ayağa Kaldırır

25.11.2014 - 10:41, Güncelleme: 25.11.2014 - 10:41
 

Sivasspor Başkanı Otyakmaz: Bu Galibiyet Bizi Ayağa Kaldırır

Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında Balıkesirspor'u deplasmanda 3-1 yenerek 3 puan alan Sivasspor'un Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Galibiyete çok ihtiyacımız vardı." dedi.

Spor Toto Süper Ligin 10'uncu haftasında Balıkesirspor'u deplasmanda 3-1 yenerek 3 puan alan Sivasspor'un Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Bu galibiyet bizi ayağa kaldırır" dedi.   Bu sezon teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde Spor Toto Süper Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan kırmızı beyazlı ekip, deplasmanda Balıkesirspor'u 3-1 yenerek uzun bir aradan sonra rahat bir nefes aldı. İlk galibiyetini ligin 5'inci haftasında kendi sahasında Gençlerbirliğini 1-0 yenerek alıp o günden bu yana galibiyete hasret kalan Sivasspor'da Balıkesirspor deplasmanında alınan 3 puanın mutluluğu yaşandı. Sivasspor için ligin yeniden başladığını söyleyen Başkan Mecnun Otyakmaz, şunları söyledi:   "İyi bir kadroya sahibiz. Tek eksiğimiz takımın üzerinde bulunan kara bulutları kaldıramıyorduk. Şükürler olsun Balıkesirspor galibiyeti ile bunu başardık. Bizim için lig şimdi başlıyor. Bundan sonra önümüze iyi bakıp adımlarımızı ona göre atacağız. Takım olarak bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Futbolcu arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum. Bu galibiyet bizi ayağa kaldırır."   'BATUHAN'A GÜVENİYORUM'   Sivasspor'a büyük umutlarla gelen Batuhan Karadeniz'e çok güvendiğini de belirten Başkan Otyakmaz, bu konuda şöyle konuştu:   "Batuhan çok iyi bir futbolcu, o da diğer futbolcular gibi bazen talihsiz sakatlıklar yaşayabiliyor. Ama bir gerçek var. Sivasspor'a geldiği günden bu yana ben Batuhan'a çok güveniyorum. Sivasspor'da patlama yapacağına da inanıyorum. Balıkesirspor karşılaşması öncesi bana gol sözü vermişti. Bu sözünü yerine getirdi. Bir gol attı, bir de penaltı yaptırdı. Batuhan Sivasspor'da çok güzel işler yapacak" diye konuştu.   'CARLOS'UN SONUNA KADAR YANINDAYIZ'   Teknik direktörleri Carlos'un kariyerinin tartışılmaz olduğunu da ifade eden Başkan Otyakmaz, açıklamasını şöyle tamamladı:     "Ben ve yönetici arkadaşlarım sonuna kadar onun yanındayız. Carlos mükemmel bir insan, Sivasspor olarak güvenimiz de tam. Sivasspor camiası olarak Carlos ile bir çok başarılar yaşayacağımıza yürekten inanıyoruz. Devre arası transfer döneminde gerekli yerlere yapacağımız takviyeler ile yeniden eski günlerimize döneceğiz. Sivasspor taraftarı ve camiası merak etmesin." - SİVAS
Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında Balıkesirspor'u deplasmanda 3-1 yenerek 3 puan alan Sivasspor'un Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Galibiyete çok ihtiyacımız vardı." dedi.

Spor Toto Süper Ligin 10'uncu haftasında Balıkesirspor'u deplasmanda 3-1 yenerek 3 puan alan Sivasspor'un Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Bu galibiyet bizi ayağa kaldırır" dedi.

 

Bu sezon teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde Spor Toto Süper Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan kırmızı beyazlı ekip, deplasmanda Balıkesirspor'u 3-1 yenerek uzun bir aradan sonra rahat bir nefes aldı. İlk galibiyetini ligin 5'inci haftasında kendi sahasında Gençlerbirliğini 1-0 yenerek alıp o günden bu yana galibiyete hasret kalan Sivasspor'da Balıkesirspor deplasmanında alınan 3 puanın mutluluğu yaşandı. Sivasspor için ligin yeniden başladığını söyleyen Başkan Mecnun Otyakmaz, şunları söyledi:

 

"İyi bir kadroya sahibiz. Tek eksiğimiz takımın üzerinde bulunan kara bulutları kaldıramıyorduk. Şükürler olsun Balıkesirspor galibiyeti ile bunu başardık. Bizim için lig şimdi başlıyor. Bundan sonra önümüze iyi bakıp adımlarımızı ona göre atacağız. Takım olarak bu galibiyete çok ihtiyacımız vardı. Futbolcu arkadaşlarımın hepsini tebrik ediyorum. Bu galibiyet bizi ayağa kaldırır."

 

'BATUHAN'A GÜVENİYORUM'

 

Sivasspor'a büyük umutlarla gelen Batuhan Karadeniz'e çok güvendiğini de belirten Başkan Otyakmaz, bu konuda şöyle konuştu:

 

"Batuhan çok iyi bir futbolcu, o da diğer futbolcular gibi bazen talihsiz sakatlıklar yaşayabiliyor. Ama bir gerçek var. Sivasspor'a geldiği günden bu yana ben Batuhan'a çok güveniyorum. Sivasspor'da patlama yapacağına da inanıyorum. Balıkesirspor karşılaşması öncesi bana gol sözü vermişti. Bu sözünü yerine getirdi. Bir gol attı, bir de penaltı yaptırdı. Batuhan Sivasspor'da çok güzel işler yapacak" diye konuştu.

 

'CARLOS'UN SONUNA KADAR YANINDAYIZ'

 

Teknik direktörleri Carlos'un kariyerinin tartışılmaz olduğunu da ifade eden Başkan Otyakmaz, açıklamasını şöyle tamamladı:

 

 

"Ben ve yönetici arkadaşlarım sonuna kadar onun yanındayız. Carlos mükemmel bir insan, Sivasspor olarak güvenimiz de tam. Sivasspor camiası olarak Carlos ile bir çok başarılar yaşayacağımıza yürekten inanıyoruz. Devre arası transfer döneminde gerekli yerlere yapacağımız takviyeler ile yeniden eski günlerimize döneceğiz. Sivasspor taraftarı ve camiası merak etmesin." - SİVAS

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.