pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor-atiker Konyaspor Maçının Biletleri Satışa Çıkarıldı

25.02.2017 - 16:26, Güncelleme: 25.02.2017 - 16:26
 

Sivasspor-atiker Konyaspor Maçının Biletleri Satışa Çıkarıldı

SİVAS (AA) - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Sivasspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak mücadelenin biletleri satışa sunuldu. Sivasspor...

SİVAS (AA) - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Sivasspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak mücadelenin biletleri satışa sunuldu. Sivasspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni 4 Eylül Stadı'nda 1 Mart saat 18.00'de başlayacak karşılaşmanın biletlerinin www.passo.com.tr'den ve stadyum önündeki passolig kart gişelerden satışa sunulduğu ifade edildi.Biletlerin Kongre Müzesi bahçesindeki Sivasspor Store'da ise 27 Şubat'ta satışa sunulacağı belirtildi.Kupa maçında taraftarlar "passolig kart" ya da "kağıt bilet" alarak müsabakayı tribünden takip edebilecek ayrıca kombineler de bu maçta geçerli olacak.Açıklamada, bilet fiyatlarının VIP tribün için 5, maraton, kale arkası ve misafir tribün için 3 lira olarak belirlendiği kaydedildi.
SİVAS (AA) - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Sivasspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak mücadelenin biletleri satışa sunuldu. Sivasspor...

SİVAS (AA) - Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Sivasspor ile Atiker Konyaspor arasında oynanacak mücadelenin biletleri satışa sunuldu.

Sivasspor Kulübü'nün internet sitesinden yapılan açıklamada, yeni 4 Eylül Stadı'nda 1 Mart saat 18.00'de başlayacak karşılaşmanın biletlerinin www.passo.com.tr'den ve stadyum önündeki passolig kart gişelerden satışa sunulduğu ifade edildi.

Biletlerin Kongre Müzesi bahçesindeki Sivasspor Store'da ise 27 Şubat'ta satışa sunulacağı belirtildi.

Kupa maçında taraftarlar "passolig kart" ya da "kağıt bilet" alarak müsabakayı tribünden takip edebilecek ayrıca kombineler de bu maçta geçerli olacak.

Açıklamada, bilet fiyatlarının VIP tribün için 5, maraton, kale arkası ve misafir tribün için 3 lira olarak belirlendiği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.