pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor 5 Maçtır Kazanamıyor

28.04.2019 - 12:28, Güncelleme: 28.04.2019 - 12:28
 

Sivasspor 5 Maçtır Kazanamıyor

- Deplasmanda Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalan Demir Grup Sivasspor, ligdeki galibiyet hasretini sonlandıramadı

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 30 haftasıda konuk olduğu Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un galibiyet hasreti 5 maça çıktı.Ligde en son 25. haftada Evkur Yeni Malatyaspor'u iç sahada 2-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 5 lig maçında da galip gelemedi. Evkur Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından sırasıyla deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1, sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor'a 3-1 yenilen, Atiker Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalıp, iç sahada Beşiktaş'a 2-1 kaybeden Sivasspor, dün de rakip sahada Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini sonlandıramadı. Sivas temsilcisi, bu karşılaşmanın ardından puanını 36'ya yükseltti. - Medipol Başakşehir'i konuk edecek Kırmızı-beyazlı ekip, ligin 31. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın başlayacak. Demir Grup Sivasspor ile Medipol Başakşehir arasındaki karşılaşma, 3 Mayıs Cuma günü saat 20.30'da Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.
- Deplasmanda Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalan Demir Grup Sivasspor, ligdeki galibiyet hasretini sonlandıramadı


SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 30 haftasıda konuk olduğu Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un galibiyet hasreti 5 maça çıktı.

Ligde en son 25. haftada Evkur Yeni Malatyaspor'u iç sahada 2-0 mağlup eden kırmızı-beyazlı ekip, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 5 lig maçında da galip gelemedi.

Evkur Yeni Malatyaspor galibiyetinin ardından sırasıyla deplasmanda Fenerbahçe'ye 2-1, sahasında İstikbal Mobilya Kayserispor'a 3-1 yenilen, Atiker Konyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalıp, iç sahada Beşiktaş'a 2-1 kaybeden Sivasspor, dün de rakip sahada Çaykur Rizespor ile golsüz berabere kalarak galibiyet hasretini sonlandıramadı.

Sivas temsilcisi, bu karşılaşmanın ardından puanını 36'ya yükseltti.


- Medipol Başakşehir'i konuk edecek


Kırmızı-beyazlı ekip, ligin 31. haftasında sahasında Medipol Başakşehir ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarına yarın başlayacak.

Demir Grup Sivasspor ile Medipol Başakşehir arasındaki karşılaşma, 3 Mayıs Cuma günü saat 20.30'da Yeni 4 Eylül Stadı'nda oynanacak.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.