pendik escort bayan
ak

Sivasspor 28 Haziran'da Topbaşı Yapacak

23.06.2017 - 12:53, Güncelleme: 23.06.2017 - 12:53
 

Sivasspor 28 Haziran'da Topbaşı Yapacak

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sivasspor, sezon hazırlıkları için 28 Haziran'da kulüp tesislerinde toplanacak. Kulübün internet sitesinden...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sivasspor, sezon hazırlıkları için 28 Haziran'da kulüp tesislerinde toplanacak. Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, hazırlıkların birinci etabı için 28 Haziran Çarşamba günü tesislerde toplanacak kırmızı-beyazlı ekip, saat 19.30'da yapacağı antrenmanla sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirecek. Sivasspor, 11 Temmuz Salı gününe kadar hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürecek. İkinci etap kamp programı için iki günlük iznin ardından 13 Temmuz Perşembe günü Bolu'da yeniden toplanacak Sivasspor, 26 Temmuz Çarşamba gününe kadar çalışmalarına burada devam edecek. Kırmızı-beyazlı ekip, hazırlık kampının son bölümünde 28 Temmuz Cuma güne yeniden Sivas'ta topbaşı yaparak lig başlayana kadar çalışmalarını kulüp tesislerinde gerçekleştirecek. Sivasspor'un kamp döneminde yapacağı hazırlık maçlarının programı resmi internet sitesi üzerinden daha sonra duyurulacak.
SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sivasspor, sezon hazırlıkları için 28 Haziran'da kulüp tesislerinde toplanacak. Kulübün internet sitesinden...

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Sivasspor, sezon hazırlıkları için 28 Haziran'da kulüp tesislerinde toplanacak.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, hazırlıkların birinci etabı için 28 Haziran Çarşamba günü tesislerde toplanacak kırmızı-beyazlı ekip, saat 19.30'da yapacağı antrenmanla sezonun ilk çalışmasını gerçekleştirecek. Sivasspor, 11 Temmuz Salı gününe kadar hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürecek.

İkinci etap kamp programı için iki günlük iznin ardından 13 Temmuz Perşembe günü Bolu'da yeniden toplanacak Sivasspor, 26 Temmuz Çarşamba gününe kadar çalışmalarına burada devam edecek.

Kırmızı-beyazlı ekip, hazırlık kampının son bölümünde 28 Temmuz Cuma güne yeniden Sivas'ta topbaşı yaparak lig başlayana kadar çalışmalarını kulüp tesislerinde gerçekleştirecek.

Sivasspor'un kamp döneminde yapacağı hazırlık maçlarının programı resmi internet sitesi üzerinden daha sonra duyurulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.