pendik escort bayan
ak

Sivaslı Sporcular Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na Hazılanıyor

22.08.2017 - 11:48, Güncelleme: 22.08.2017 - 11:48
 

Sivaslı Sporcular Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na Hazılanıyor

SİVAS (AA) - Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nden 2 sporcu, Macaristan'ta düzenlenecek Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na hazılanıyor.Bilek güreşi...

SİVAS (AA) - Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nden 2 sporcu, Macaristan'ta düzenlenecek Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na hazılanıyor.Bilek güreşi antrenörü ve ulusal hakem Mustafa Aydın, yazılı açıklamasında, 2-11 Eylül 2017'de Macaristan'da yapılacak Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'na hazırlandıklarını belirtti.Aydın, "Şampiyonaya 2016 yılında Bulgaristan'da dünya şampiyonu olan, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Said Erkam Bıyıkoğlu ve Talha Şener katılacak. Milli takım kafilesine sporcularımızla birlikte ben de antrenör olarak katılacağım. İlimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye ve madalyalarla dönmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.
SİVAS (AA) - Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nden 2 sporcu, Macaristan'ta düzenlenecek Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na hazılanıyor.Bilek güreşi...

SİVAS (AA) - Sivas Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nden 2 sporcu, Macaristan'ta düzenlenecek Dünya Bilek Güreşi Şampiyonası'na hazılanıyor.

Bilek güreşi antrenörü ve ulusal hakem Mustafa Aydın, yazılı açıklamasında, 2-11 Eylül 2017'de Macaristan'da yapılacak Bilek Güreşi Dünya Şampiyonası'na hazırlandıklarını belirtti.

Aydın, "Şampiyonaya 2016 yılında Bulgaristan'da dünya şampiyonu olan, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Said Erkam Bıyıkoğlu ve Talha Şener katılacak. Milli takım kafilesine sporcularımızla birlikte ben de antrenör olarak katılacağım. İlimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye ve madalyalarla dönmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.