pendik escort bayan
ak

Sivas’lı Polis Cizre’de Şehit düştü

31.01.2016 - 21:09, Güncelleme: 31.01.2016 - 21:09
 

Sivas’lı Polis Cizre’de Şehit düştü

Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda Sivas nüfusuna kayıtlı polis memuru şehit düştü.

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırıcı sonucu şehit düşen 24 yaşındaki özel harekat polis memuru Ömer Güney'in acı haberi Sivas'taki ailesini yasa boğdu.Cizre'de devam eden operasyonlarda görev yapan ve bugünkü saldırılar sırasında yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen özel harekat polis memuru Ömer Güney'in şehadet haberi Sivas'taki ailesine ulaştı. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, sağlık ekipleri eşliğinde gittikleri Mimar Sinan Mahallesi'nde oturan aileye acı haberi ulaştırdı. Evin önünde ambulanslar hazır bekletilirken, özel harekat polisleri de aileyi yalnız bırakmadı. Acı haberi duyan ailenin yakınları büyük üzüntü içerisinde ailenin evine akın etti. Fenalık geçiren bazı aile yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Ailenin oturduğu aparman Türk bayraklarıyla donatıldı. Sami-Sevil Güney çiftinin 2 çoçuğundan büyüğü ve bekar olan Ömer Güney'in Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu'ndan 2014 yılı Haziran ayında mezun olduğu ve ilk görev yeri olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atandığı öğrenildi. 21 Ekim 2015'te Şırnak'a atan şehidin 15 Aralık'tan bu yana dış görev ile Cizre ilçesine gönderildiği ve çıkan çatışmalar sırasında şehit düştüğü öğrenildi. Şehit polis memuru Güney'in sosyal medya hesabında son dönemdeki operasyonlar ve şehitler ile ilgili paylaşımlarda bulunduğu görüldü. En son bugün şehit olmadan önce bölgedeki operasyonlar ile ilgili kamuoyunda yanlış bilinenlerin anlatıldığı bir site görsellerinin paylaşımını yaptığı görüldü. Şehit polis memuru Ömer Güney'in cenazesi yarın sabah Şırnak'taki törenin ardından memleketi Sivas'a getirilerek ikindi namazı sonrası toprağa verilecek.Şehit Ömer Güney'in Yıldızeli ilçesi Cizozu köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi. FOTOĞRAFLI
Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda Sivas nüfusuna kayıtlı polis memuru şehit düştü.

ŞIRNAK'ın Cizre İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırıcı sonucu şehit düşen 24 yaşındaki özel harekat polis memuru Ömer Güney'in acı haberi Sivas'taki ailesini yasa boğdu.

Cizre'de devam eden operasyonlarda görev yapan ve bugünkü saldırılar sırasında yaralı olarak kaldırıldığı hastanede şehit düşen özel harekat polis memuru Ömer Güney'in şehadet haberi Sivas'taki ailesine ulaştı.

 

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, sağlık ekipleri eşliğinde gittikleri Mimar Sinan Mahallesi'nde oturan aileye acı haberi ulaştırdı. Evin önünde ambulanslar hazır bekletilirken, özel harekat polisleri de aileyi yalnız bırakmadı. Acı haberi duyan ailenin yakınları büyük üzüntü içerisinde ailenin evine akın etti. Fenalık geçiren bazı aile yakınlarına sağlık ekipleri müdahale etti. Ailenin oturduğu aparman Türk bayraklarıyla donatıldı.

 

Sami-Sevil Güney çiftinin 2 çoçuğundan büyüğü ve bekar olan Ömer Güney'in Aksaray Polis Meslek Yüksekokulu'ndan 2014 yılı Haziran ayında mezun olduğu ve ilk görev yeri olarak İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atandığı öğrenildi. 21 Ekim 2015'te Şırnak'a atan şehidin 15 Aralık'tan bu yana dış görev ile Cizre ilçesine gönderildiği ve çıkan çatışmalar sırasında şehit düştüğü öğrenildi.

 

Şehit polis memuru Güney'in sosyal medya hesabında son dönemdeki operasyonlar ve şehitler ile ilgili paylaşımlarda bulunduğu görüldü. En son bugün şehit olmadan önce bölgedeki operasyonlar ile ilgili kamuoyunda yanlış bilinenlerin anlatıldığı bir site görsellerinin paylaşımını yaptığı görüldü. Şehit polis memuru Ömer Güney'in cenazesi yarın sabah Şırnak'taki törenin ardından memleketi Sivas'a getirilerek ikindi namazı sonrası toprağa verilecek.

Şehit Ömer Güney'in Yıldızeli ilçesi Cizozu köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

 

FOTOĞRAFLI

12592303_10153840544819454_1018987386179201365_n.jpg

dha-0c7b54510d21879c868a2455f3cc4d65-6-t.jpg

sehid.png

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.