pendik escort bayan
ak

Sivaslı Kore Gazisi Toprağa Verildi

16.12.2014 - 16:25, Güncelleme: 16.12.2014 - 16:25
 

Sivaslı Kore Gazisi Toprağa Verildi

Sivas'ta yaşamını yitiren Kore gazisi 82 yaşındaki Şemsi Aziz Şimşek, düzenlenen askeri törenin ardından toprağa verildi.

Kore Savaşı'na Mehmet Boztepe, yaklaşık 1 ay önce beyin kanaması geçirdi. Kentteki özel bir hastanede tedavi gören Şimşek, bugün sabaha karşı yaşamını yitirdi. Şimşek'in cenazesi Ulu Cami'de askeri tören düzenlendi. Cenaze törenine Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, 5'inci Piyade Er Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır, Muharip Gaziler Derneği Sivas Şube Başkanı Fuat Ahıskalı, gaziler, askeri personel ve ailesi ile yakınları katıldı. Şimşek'in cenazesi, öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'ndaki Gaziler Mezarlığı'na defnedildi. Şimşek'in evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. - Sivas
Sivas'ta yaşamını yitiren Kore gazisi 82 yaşındaki Şemsi Aziz Şimşek, düzenlenen askeri törenin ardından toprağa verildi.

Kore Savaşı'na Mehmet Boztepe, yaklaşık 1 ay önce beyin kanaması geçirdi. Kentteki özel bir hastanede tedavi gören Şimşek, bugün sabaha karşı yaşamını yitirdi.


Şimşek'in cenazesi Ulu Cami'de askeri tören düzenlendi. Cenaze törenine Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, 5'inci Piyade Er Eğitim Tugayı Komutanı Tuğgeneral Fatih Celalettin Sağır, Muharip Gaziler Derneği Sivas Şube Başkanı Fuat Ahıskalı, gaziler, askeri personel ve ailesi ile yakınları katıldı. Şimşek'in cenazesi, öğle namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Yukarı Tekke Mezarlığı'ndaki Gaziler Mezarlığı'na defnedildi. Şimşek'in evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. - Sivas

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.