pendik escort bayan
ak

Sivaslı Çiftçilere Sebze Fidesi Desteği

Spor 23.05.2016 - 23:17, Güncelleme: 23.05.2016 - 23:17
 

Sivaslı Çiftçilere Sebze Fidesi Desteği

Sivas İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, "Sebzeciliği Geliştirme Projesi" kapsamında çiftçilere fide dağıtmaya başladı.

Sivas İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, "Sebzeciliği Geliştirme Projesi" kapsamında çiftçilere fide dağıtmaya başladı. İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü sebzeciliği geliştirme projesi kapsamında çiftçilere 150 bin adet fide dağıtımına başlandı. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü demonstrasyon meyve bahçesinde dağıtımı yapılan fidelerin ilki Suşehri ilçesine teslim edildi. Sivas İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürü Fahri Keskin, Sivas'ta üreticilerin refah düzeyini yükseltmeyi amaçlayan projenin çiftçiler için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Projenin amacı Sivas sınırları içerisinde meyveciliği ve sebzeciliği teşvik etmek, alternatif geçim kaynakları oluşturarak iş gücünü en iyi şekilde değerlendirmek, pazara toplu ürün arz ederek üretim alanları oluşturmak, üreticilerin refah düzeyini yükseltmektir." ifadelerini kullandı. İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Arslan ise "Sebzeciliği geliştirme projesiyle ilimizde ürün çeşitliliğini artırmayı hedefliyoruz. Projemizin çiftçilere hayırlı olmasını diliyor, Sivas İl Özel İdaresine de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu. - SivasFOTOĞRAFLI
Sivas İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, "Sebzeciliği Geliştirme Projesi" kapsamında çiftçilere fide dağıtmaya başladı.

Sivas İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü, "Sebzeciliği Geliştirme Projesi" kapsamında çiftçilere fide dağıtmaya başladı.

 

İl Özel İdaresinden yapılan açıklamaya göre, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ile İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü sebzeciliği geliştirme projesi kapsamında çiftçilere 150 bin adet fide dağıtımına başlandı.

 

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü demonstrasyon meyve bahçesinde dağıtımı yapılan fidelerin ilki Suşehri ilçesine teslim edildi.

 

Sivas İl Özel İdaresi Tarımsal Hizmetler Müdürü Fahri Keskin, Sivas'ta üreticilerin refah düzeyini yükseltmeyi amaçlayan projenin çiftçiler için çok önemli olduğunu vurgulayarak, "Projenin amacı Sivas sınırları içerisinde meyveciliği ve sebzeciliği teşvik etmek, alternatif geçim kaynakları oluşturarak iş gücünü en iyi şekilde değerlendirmek, pazara toplu ürün arz ederek üretim alanları oluşturmak, üreticilerin refah düzeyini yükseltmektir." ifadelerini kullandı.

 

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan Arslan ise "Sebzeciliği geliştirme projesiyle ilimizde ürün çeşitliliğini artırmayı hedefliyoruz. Projemizin çiftçilere hayırlı olmasını diliyor, Sivas İl Özel İdaresine de katkılarından dolayı teşekkür ediyorum." açıklamasında bulundu. - Sivas

FOTOĞRAFLI

14639988052.jpg14639988003.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.