pendik escort bayan
ak

Sivas'ın İlk Haber Sitesi 12 Yaşında!

15.02.2020 - 09:49, Güncelleme: 15.02.2020 - 09:49
 

Sivas'ın İlk Haber Sitesi 12 Yaşında!

2008 ŞUBAT ayında yayın hayatına başlayan Sivasbulteni.com, 12'ci yılını doldurmanın sevincini yaşıyor.

2008 ŞUBAT ayında yayın hayatına başlayan Sivasbulteni.com, 12'ci yılını doldurmanın sevincini yaşıyor. Merhaba sevgili Sivas Bülteni Haber fanatikleri...Her geçen yılın ardından “bir yılımızı daha doldurduk” cümlesini kullanmanın hazzını sizlerle paylaşmak inanın anlatılmaz bir duygu.Değişen, gelişen teknoloji ile artık haberlerin ilk takip edildiği mecra olan internet haberciliğinde istikrarlı ve kaliteli büyümek gerçekten kolay değil. SİVAS'IN İLK HABER SİTESİ olarak Her an sizlere Sivas’ta olan biteni aktarabilmek için verdiğimiz 12 yıllık mücadelenin mutfağında yüzlerce anlamlı anımız birikti. Pozitif haber anlayışımızla, güzel Sivas’ımızın gelişimine, büyümesine, vizyonuna gücümüz yettiğince tuz ve şeker olmaya çalışmak bizleri daha da mutlu ediyor.   Siz değerli okuyucularımıza daha yakın olabilmek için her türlü yeniliği ve teknolojiyi bünyemizde barındırmak için elimizden gelen çabayı göstermeye gayret ediyoruz. İlimizde Sosyal medya habercilik alanında 2008 den günümüze Doğru, Tarafsız, Güncel ve Objektif haberleri sizlerle paylaşmaktan mutluluk ve sevinç duyuyoruz.  Sivas Bülteni Haber artık Sivas’ın bir markası ve değeri. Bu sürecin en büyük mimarı olan, gerek siz değerli okuyucularımıza, gerekse bizlere ayakta durma gücü veren, reklam desteklerini esirgemeyen sponsor firmalarımıza sonsuz teşekkürü borç biliyoruz.Bugüne kadar bizlere emeği geçen isimlerini sayamadığımız tüm çalışma arkadaşlarımıza ve dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz…  İyi ki Sivas’lıyız, iyi ki Sivas’tayız…  Hep birlikte nice senelere…
2008 ŞUBAT ayında yayın hayatına başlayan Sivasbulteni.com, 12'ci yılını doldurmanın sevincini yaşıyor.

2008 ŞUBAT ayında yayın hayatına başlayan Sivasbulteni.com, 12'ci yılını doldurmanın sevincini yaşıyor.

 

Merhaba sevgili Sivas Bülteni Haber fanatikleri...

Her geçen yılın ardından “bir yılımızı daha doldurduk” cümlesini kullanmanın hazzını sizlerle paylaşmak inanın anlatılmaz bir duygu.

Değişen, gelişen teknoloji ile artık haberlerin ilk takip edildiği mecra olan internet haberciliğinde istikrarlı ve kaliteli büyümek gerçekten kolay değil. SİVAS'IN İLK HABER SİTESİ olarak Her an sizlere Sivas’ta olan biteni aktarabilmek için verdiğimiz 12 yıllık mücadelenin mutfağında yüzlerce anlamlı anımız birikti. Pozitif haber anlayışımızla, güzel Sivas’ımızın gelişimine, büyümesine, vizyonuna gücümüz yettiğince tuz ve şeker olmaya çalışmak bizleri daha da mutlu ediyor.

   Siz değerli okuyucularımıza daha yakın olabilmek için her türlü yeniliği ve teknolojiyi bünyemizde barındırmak için elimizden gelen çabayı göstermeye gayret ediyoruz. İlimizde Sosyal medya habercilik alanında 2008 den günümüze Doğru, Tarafsız, Güncel ve Objektif haberleri sizlerle paylaşmaktan mutluluk ve sevinç duyuyoruz. 


 Sivas Bülteni Haber artık Sivas’ın bir markası ve değeri. Bu sürecin en büyük mimarı olan, gerek siz değerli okuyucularımıza, gerekse bizlere ayakta durma gücü veren, reklam desteklerini esirgemeyen sponsor firmalarımıza sonsuz teşekkürü borç biliyoruz.

Bugüne kadar bizlere emeği geçen isimlerini sayamadığımız tüm çalışma arkadaşlarımıza ve dostlarımıza da ayrıca teşekkür ediyoruz…  İyi ki Sivas’lıyız, iyi ki Sivas’tayız…  Hep birlikte nice senelere…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.