pendik escort bayan
ak

Sivas'İn ilk AVM'si açılıyor!

28.10.2016 - 15:00, Güncelleme: 28.10.2016 - 15:00
 

Sivas'İn ilk AVM'si açılıyor!

Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ tarafından hayata geçirilen, Sivas’ın ilk alışveriş merkezi Primemall Sivas, 30 Kasım’da açılıyor.

 Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ tarafından hayata geçirilen, Sivas’ın ilk alışveriş merkezi Primemall Sivas, 30 Kasım’da açılıyor. Projede kent ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla Sivaslı bayilere belli sayıda mağaza ayrıldı.Şehrin ilk alışveriş merkezi olarak, Sivas’ın sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına katkıda bulunacak olan Primemall Sivas’ta kiralamalar büyük ölçüde tamamlandı. Projede, Sivaslı girişimciler için farklı fırsatlar yer alıyor.Sivas ekonomisine katkı sağlamak amacıyla ortakları ile birlikte çok değerli bir çalışma başlattıklarını belirten Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, “30 Kasım’da Sivas’ın ilk alışveriş merkezinin kapılarını açacağız. Projemizde Sivaslı yatırımcı ve bayii adayları için belli sayıda mağaza ayırdık. Bu kapsamda ulusal ya da uluslararası markaların temsilciliklerini alarak Primemall Sivas'ta mağaza açmak isteyen tüm Sivaslı bayi adaylarını projemize bekliyoruz.” dedi.2007’den bu yana İskenderun, Antakya ve Gaziantep’te hayata geçirdiği alışveriş merkezlerinde “Bayilik Günleri” adı altında, ulusal ve ulusal markalarla, yerel bayileri bir araya getirmiş olan Prime Development, Primemall Sivas’ta da aynı geleneği sürdürmeyi planlıyor. Pek çok ulusal ve uluslararası markanın projede yer aldığını belirten Prime Development CEO’su Dr. Artuğ Çetin, “ulusal markaların yanı sıra yerli yatırımcıları da göz önünde bulundurmalıyız, bu şirket kültürümüzün önemli bir parçası” dedi. Çetin, bayilik almak isteyen Sivaslı iş adamlarını ulusal markalarla bir araya getirmek için hazır olduklarının altını çizdi.35.000m² kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan 120 mağazası, kafe, restoranları, sineması ve eğlence alanları ile kentin sosyal hayatına katkıda bulunacak olan Primemall Sivas, doğrudan ve dolaylı olarak yaklaşık 1.200 kişiye sağlayacağı istihdam olanakları ile kent ekonomisine önemli bir katkı sağlayacak.  
Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ tarafından hayata geçirilen, Sivas’ın ilk alışveriş merkezi Primemall Sivas, 30 Kasım’da açılıyor.

 

Prime Development ve Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ tarafından hayata geçirilen, Sivas’ın ilk alışveriş merkezi Primemall Sivas, 30 Kasım’da açılıyor.

Projede kent ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla Sivaslı bayilere belli sayıda mağaza ayrıldı.

Şehrin ilk alışveriş merkezi olarak, Sivas’ın sosyal, kültürel ve ekonomik hayatına katkıda bulunacak olan Primemall Sivas’ta kiralamalar büyük ölçüde tamamlandı. Projede, Sivaslı girişimciler için farklı fırsatlar yer alıyor.

Sivas ekonomisine katkı sağlamak amacıyla ortakları ile birlikte çok değerli bir çalışma başlattıklarını belirten Sivas Yatırım Ortaklığı AŞ Yönetim Kurulu Başkanı ve Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Osman Yıldırım, “30 Kasım’da Sivas’ın ilk alışveriş merkezinin kapılarını açacağız. Projemizde Sivaslı yatırımcı ve bayii adayları için belli sayıda mağaza ayırdık. Bu kapsamda ulusal ya da uluslararası markaların temsilciliklerini alarak Primemall Sivas'ta mağaza açmak isteyen tüm Sivaslı bayi adaylarını projemize bekliyoruz.” dedi.

2007’den bu yana İskenderun, Antakya ve Gaziantep’te hayata geçirdiği alışveriş merkezlerinde “Bayilik Günleri” adı altında, ulusal ve ulusal markalarla, yerel bayileri bir araya getirmiş olan Prime Development, Primemall Sivas’ta da aynı geleneği sürdürmeyi planlıyor. Pek çok ulusal ve uluslararası markanın projede yer aldığını belirten Prime Development CEO’su Dr. Artuğ Çetin, “ulusal markaların yanı sıra yerli yatırımcıları da göz önünde bulundurmalıyız, bu şirket kültürümüzün önemli bir parçası” dedi. Çetin, bayilik almak isteyen Sivaslı iş adamlarını ulusal markalarla bir araya getirmek için hazır olduklarının altını çizdi.

35.000m² kiralanabilir alanı, ulusal ve uluslararası markalardan oluşan 120 mağazası, kafe, restoranları, sineması ve eğlence alanları ile kentin sosyal hayatına katkıda bulunacak olan Primemall Sivas, doğrudan ve dolaylı olarak yaklaşık 1.200 kişiye sağlayacağı istihdam olanakları ile kent ekonomisine önemli bir katkı sağlayacak.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.